500 ليره.
دفن و كفن سنگ مزار 20 ليره، حج و خمس و مال امام وغيرها 180 ليره جمعا 200 ليره.
در خط ديگر كه در سنه 1329 نوشته است عين عبارتش اين است كه: هر چه متروكات حقير بوده باشد همان طورى كه در سنه 1327 نوشته ام عمل نمايند. و از آن وقت تا حالا تخمينا ششصد ليره ضرر نموده ام. هزار ليره را كه خانه و مخلفات و سه اوطه و آلات و نسيه و نقد و كلام الله مىشود، قسمت نمايند. و شصت ليره در پيش اهل خانه ام فلانه مىشود، مال مختص او مىباشد انتهى.
و شخص موصى وفات كرده در حالتى كه زوجه اش حامله بوده و فعلا قريب به وضع حمل است. بناءا على هذا وراث تركه را بايد چطور قسمت بكنند و تكليف وصى در عمل به اين وصيتها چيست؟ و اگر يكى از وراث املاك ميت را در دفتر عثمانى به اسم خود قيد كرده باشد، آن وقت تركه بايد به چه كيفيت قسمت شود و تكليف وصى در اين صورت در خصوص اخراج مال الوصيه چيست؟
جواب: بايد عمل شود به وصيت اخيره با ملاحظهء آن حمل كه دختر باشد يا پسر، پس مىگوئيم:
اولا، معلوم باشد كه وصيت، من حيث المقدار از ثلث خارج مىشود و به قدر ثلث ممضى است مگر به اجازه ورثه، و اما من حيث تعيين الاعيان از اصل است. مثلا اگر وصيت كند به كيفيت تقسيم ارث، به اين كه بگويد: خانه را به فلان بدهيد و مخلفات را به فلان و دكان را به فلان، اين وصيت مطلقا نافذ است ولو تمام اعيان را به همين نحو تقسيم و تعيين كند بنابر داده به حسب قيمت زياده و نقصان داشته باشد نسبت به باشد به حسب قيمت، به قدر ثلث نافذ است و زايد مقدم است. پس اگر ثلث وفا