و حيوان حرام گوشت براى زن و مرد، و از ابريشم و طلا براى مرد ساخته نشده باشد.
و ملاك در كوچكى لباس آن است كه نتوان عورت را با آن پوشاند، ولى همراه داشتن دستمال بزرگ و نجسى كه مىتوان عورت را با آن پوشانيد در نماز محل اشكال است.
دوم - اگر لباس مادرى كه پرستار كودك است، با ادرار پسر بچه نجس شده باشد، به شرط آن كه لباس ديگرى نداشته و بنابر احتياط توان به دست آوردن آن را نيز نداشته باشد.
ولى در هر شبانه روز بايد يك مرتبه آن را بشويد، و بنابر احتياط واجب آن را براى اولين نماز بعد از نجس شدن آب بكشد. و نيز اگر بيشتر از يك لباس دارد ولى ناچار است كه همه آنها را بپوشد، چنانچه شبانه روزى يك مرتبه به دستورى كه گفته شد همه آنها را آب بكشد كافى است.
" مسأله 769 " اگر جايى از بدن يا لباس كه با زخم فاصله دارد به رطوبت زخم نجس شود، نماز خواندن با آن جايز نيست، ولى اگر مقدارى از بدن يا لباس كه معمولا به رطوبت زخم آلوده مىشود به رطوبت آن نجس شود، نماز خواندن با آن مانعى ندارد.
" مسأله 770 " اگر از زخمى كه داخل دهان و بينى و مانند آن است خونى به بدن يا لباس برسد و به اندازه يك درهم يا بيشتر باشد، احتياط واجب آن است كه با آن نماز نخواند. ولى نماز خواندن با خون بواسير اشكال ندارد، اگر چه دانه هايش در داخل باشد.
" مسأله 771 " كسى كه بدنش زخم است اگر در بدن يا لباس خود خونى ببيند و نداند از زخم است يا خون ديگر، بنابر احتياط واجب با آن نماز نخواند، مگر اين كه كمتر از اندازه درهم باشد.
" مسأله 772 " چرك يا دارويى كه معمولا همراه زخم بوده و نجس مىباشد حكم جراحت يا دمل را دارد.
" مسأله 773 " اگر چند زخم در بدن باشد، چنانچه طورى نزديك هم باشند كه يك زخم حساب شود، تا وقتى كه همه خوب نشده اند نماز خواندن با خون آنها اشكال ندارد، ولى چنانچه به قدرى از هم دور باشند كه هر كدام يك زخم جدا حساب شود، هر كدام كه خوب شد و اندازه آن بيشتر از درهم بود بايد براى نماز بدن و لباس را از خون آن آب بكشد.
" مسأله 774 " اگر به اندازه سر سوزنى از خون حيض يا خون حيوان حرام گوشت يا خون مردار، بلكه بنابر احتياط واجب از خون نفاس يا استحاضه و يا خون انسانى ديگر در بدن يا لباس باشد، نماز باطل است، ولى خونهاى ديگر مثل خون بدن خود انسان يا خون حيوان حلال گوشت - اگر چه در چند جاى بدن يا لباس باشد - در صورتى كه مجموع آن