" مسأله 733 " كسى كه بايد به چند طرف نماز بخواند اگر بخواهد نماز " ظهر و عصر " يا " مغرب و عشا " را بخواند، بهتر آن است كه نماز اول را به هر چند طرف كه واجب است بخواند سپس نماز دوم را شروع كند.
" مسأله 734 " كسى كه يقين به قبله ندارد مىتواند در كارهايى بجز نماز - مانند سر بريدن حيوان - كه رو به قبله بودن در آن شرط است به گمان عمل نمايد، و اگر گمان ممكن نيست به هر طرف كه انجام دهد صحيح است، ولى در سر بريدن حيوان تا هنگامى كه نياز شديد پيدا نكرده بنابر احتياط ذبح نكند.
پوشاندن بدن در نماز " مسأله 735 " نمازگزار اگر مرد باشد بايد هنگام خواندن نماز - هر چند كسى او را نبيند - عورت خود را بپوشاند، و بهتر است از ناف تا زانو را بپوشاند. و اگر نمازگزار زن باشد بايد تمام بدن را بپوشاند، ولى پوشاندن صورت به اندازه اى كه در وضو شسته مىشود و دست تا مچ و پا تا مچ لازم نيست، اما براى آن كه يقين كند مقدار واجب را پوشانده است بايد مقدارى از اطراف صورت و قدرى پايين تر از مچ را هم بپوشاند.
" مسأله 736 " موقعى كه انسان قضاى سجده يا تشهد فراموش شده را بجا مىآورد، بلكه بنابر احتياط واجب در موقع سجده سهو هم بايد خود را همانند وقتى كه نماز مىخواند بپوشاند.
" مسأله 737 " اگر نمازگزار عمدا عورت خود را نپوشاند نمازش باطل است، بلكه اگر از روى ندانستن مسأله هم باشد - چنانچه در ياد گرفتن مسأله كوتاهى كرده باشد - بايد نمازش را دوباره بخواند، ولى اگر ندانستن او از روى داشتن عذرى باشد - يعنى جاهل قاصر باشد - نمازش صحيح است.
" مسأله 738 " اگر نماز گزار در بين نماز بفهمد جايى از بدن را كه بايد بپوشاند نپوشانده و پيدا بوده، احتياط واجب آن است كه فورا آن را بپوشاند و نماز را تمام كند و دوباره هم بخواند، ولى چنانچه بعد از نماز بفهمد كه در بين نماز پيدا بوده نمازش صحيح است.
لباس نمازگزار لباس نمازگزار داراى شش شرط است:
شرط اول - لباس نمازگزار بايد پاك باشد، بنابراين اگر كسى از روى عمد با بدن يا لباس نجس نماز بخواند نمازش باطل است.