دوباره بخواند.
" مسأله 794 " نمازگزار نبايد در مشاهد مشرفه جلوتر از قبر پيامبر (ص) و امامان (ع) - در صورتى كه بىاحترامى باشد - بايستد، بلكه در صورتى هم كه بىاحترامى نباشد نايستد. و مساوى قبور آن بزرگواران نيز - اگر موجب بىاحترامى شود - نماز نخواند، و چنانچه نماز خواندن بى احترامى باشد حرام است و بنابر احتياط واجب بايد دوباره بخواند.
" مسأله 795 " اگر ميان قبر يا ضريح مطهر و نماز گزار چيزى مانند ديوار فاصله شود به طورى كه موجب بى احترامى نباشد، نماز خواندن اشكال ندارد، ولى فاصله شدن صندوق شريف و ضريح و پارچه اى كه روى آن افتاده كافى نيست.
" مسأله 796 " بنابر احتياط مستحب زن در هنگام نماز عقبتر از مرد بايستد و جاى سجده او كمى عقبتر از جاى ايستادن مرد باشد، و چنانچه مساوى يا جلوتر از مرد بايستد نمازشان كراهت شديده دارد، بلكه احتياط در ترك است، ولى اگر ميان زن و مرد چيزى مانند ديوار يا پرده فاصله شود و يا ميان آنها حد اقل ده ذراع (پنج متر) فاصله باشد كراهت نماز آنان بر طرف مىشود. و بنابر احتياط بايد ميان زن و مرد كمى فاصله باشد هر چند به اندازه يك وجب. و در حكمى كه گفته شد ميان زن و مرد محرم و نامحرم فرقى نيست.
" مسأله 797 " بودن مرد و زن نامحرم در جاى خلوت محل اشكال است، و احتياط در نماز نخواندن در آنجاست، ولى اگر يكى از آنها مشغول نماز باشد و ديگرى كه با او نامحرم است وارد شود، نماز اولى اشكال ندارد. و " مكان خلوت " به جايى مىگويند كه در معرض رفت و آمد نبوده و براى ارتباط آن دو در آنجا عرفا مانع و رادعى در كار نباشد.
" مسأله 798 " نماز خواندن در جايى كه صداى لهو و لعب شنيده مىشود يا انسان در معرض گناه ديگرى قرار مىگيرد محل اشكال است.
شرط چهارم - مكان نمازگزار بايد به گونه اى باشد كه نمازگزار بتواند راست بايستد، و هنگام ركوع و سجده به راحتى و به طور صحيح به ركوع و سجده رود، و اگر ناچار شود در جايى كه سقف آن كوتاه يا مكان آن كوچك است نماز بخواند - به گونه اى كه نتواند راست بايستد يا جاى ركوع و سجده نداشته باشد - بايد به قدرى كه ممكن است قيام و ركوع و سجود را بجا آورد.
شرط پنجم - اگر مكان نمازگزار نجس است به طورى تر نباشد كه رطوبت آن به بدن يا لباس نمازگزار برسد و او را نجس كند، مگر نجاستى باشد كه در نماز بخشيده