چهارم - اگر نذر يا عهد كرده و يا سوگند ياد كرده باشد كه وضو بگيرد.
پنجم - اگر نذر كرده باشد جايى از بدن خود را به خط قرآن برساند.
ششم - اگر قرآن نجس شده و براى آب كشيدن آن ناچار به دست زدن به خطوط قرآن باشد، ولى چنانچه معطل شدن به مقدار وضو بى احترامى به قرآن باشد، بايد بدون وضو قرآن را آب بكشد و تا ممكن است از دست زدن به خطوط آن خود دارى نمايد.
" مسأله 325 " رساندن جايى از بدن به خط قرآن در حالى كه بدون وضو باشد حرام است، ولى جلوگيرى كودكان و ديوانگان از دست گذاشتن به خط قرآن در صورتى كه بى احترامى به قرآن نباشد واجب نيست، و رساندن بدن به ترجمه قرآن به هر زبانى باشد اشكال ندارد.
" مسأله 326 " رساندن جايى از بدن در حالى كه بى وضو باشد به نام خداى متعال به هر زبانى نوشته شده باشد بنابر احتياط واجب حرام است، و نيز رساندن جايى از بدن بدون داشتن وضو به نام مبارك پيامبر (ص) و امامان (ع) و حضرت زهرا اگر بى احترامى باشد حرام است. ولى اگر يكى از اين اسامى مقدسه را در نامگذارى افراد به كار برند دست زدن بدون وضو به آنها اشكال ندارد.
" مسأله 327 " انگشتر يا گردنبندى را كه روى آن اسم خدا يا پيامبر (ص) و يا يكى ديگر از معصومين (ع) نقش بسته شده است، نبايد در حال جنابت يا حيض يا نفاس و يا بدون وضو لمس نمود، ولى اگر به گونه اى باشد كه بدن با آن تماس پيدا نكند اشكال ندارد.
" مسأله 328 " وضو گرفتن براى نمازهاى يوميه پيش از رسيدن وقت خلاف احتياط مىباشد، هر چند بنابر اقوى صحيح است. و اگر به انگيزه با وضو بودن يا خواندن سوره اى از قرآن وضو بگيرد اشكال ندارد، گرچه قصد نماز خواندن با آن وضو را نيز داشته باشد.
" مسأله 329 " مستحب است براى نماز ميت، زيارت امامان (ع)، زيارت اهل قبور، رفتن به مسجد، همراه داشتن قرآن و نوشتن يا لمس كردن حاشيه آن و نيز براى خوابيدن وضو گرفت، هر چند اقامه دليل بر بعضى از اين موارد مشكل است. و نيز مستحب است كسى كه وضو دارد دوباره وضو بگيرد. و اگر براى يكى از اين كارها وضو گرفت، هر كارى را كه بايد با وضو انجام بگيرد مىتواند بجا آورد، مثلا مىتواند با آن وضو نماز بخواند.
چيزهايى كه وضو را باطل مىكند " مسأله 330 " هفت چيز وضو را باطل مىكند: