بنابر احتياط واجب دو سجده سهو بجا آورد.
" مسأله 981 " اگر سجده اول را به خيال اين كه سجده دوم است يا سجده دوم را به خيال اين كه سجده اول است بجا آورد نماز صحيح است، و سجده اول او سجده اول، و سجده دوم او سجده دوم حساب مىشود.
11 - موالات:
" مسأله 982 " " موالات " يعنى آن كه نمازگزار كارهاى نماز - مانند: ركوع، سجود و تشهد - را پشت سر هم و بدون فاصله عرفى بجا آورد و چيزهايى را كه در نماز مىخواند به طورى كه معمول است پشت سر هم بخواند، پس اگر موالات نماز را به هم بزند و ذكرها و قرائت و كارهاى نماز را پشت سر هم انجام ندهد به طورى كه از صورت نمازگزار بيرون رود، نمازش باطل است.
" مسأله 983 " اگر در نماز از روى اشتباه ميان حرفها يا كلمات فاصله بيندازد و فاصله به قدرى نباشد كه صورت نماز به هم بخورد ولى صورت كلمه يا قرائت يا ذكر از بين برود، چنانچه مشغول ركن بعد نشده بايد آن كلمات را دوباره به طور معمول بخواند، ولى اگر مشغول ركن بعد شده باشد نمازش صحيح است، مگر در تكبيرة الاحرام.
" مسأله 984 " طول دادن ركوع و سجود و خواندن سوره هاى بزرگ موالات را به هم نمىزند.
قنوت:
" مسأله 985 " در تمام نمازهاى واجب و مستحب پيش از ركوع ركعت دوم مستحب است " قنوت " خوانده شود، مگر در " نماز جمعه " كه در ركعت اول پيش از ركوع، و در ركعت دوم پس از ركوع خوانده مىشود، و در " نماز وتر " كه يك ركعت است و قنوت در همان ركعت خوانده مىشود. و قنوت را در " نماز شفع " به اميد ثواب بخواند. و در " نماز آيات " پنج قنوت مستحب است، و در " نماز عيد فطر و قربان " بنابر احتياط واجب نه قنوت به ترتيبى كه در جاى خود گفته خواهد شد خوانده مىشود.
" مسأله 986 " نمازگزار بايد در حال قنوت دستها را بلند كند و خوب است به اميد ثواب كف دو دست را برابر صورت بلند كند و در كنار هم به سوى آسمان نگه دارد و بجز شست بقيه انگشتها را به هم بچسباند و به كف دستها نگاه كند.
" مسأله 987 " در قنوت هر ذكرى گفته شود - گرچه يك " سبحان الله " باشد - كافى