شاهد عادل به درستى گفته او شهادت دهند گفته او قبول است.
" مسأله 596 " اگر كسى براى انجام كارهاى پس از مرگ خود غير از ولى فرد ديگرى را معين كند، احتياط واجب آن است كه ولى و آن فرد هر دو اجازه بدهند.
ج - چگونگى و احكام غسل ميت:
" مسأله 597 " واجب است ميت مسلمان را - پس از پاك كردن بدن او از آلودگى و نجاست ظاهرى - سه غسل دهند:
اول - اندكى " سدر " در مقدارى آب ريخته و با آن نخست سر و گردن و بعد سمت راست و سپس سمت چپ ميت را غسل دهند.
دوم - اندكى " كافور " در مقدارى آب ريخته و دوباره به همان ترتيب ميت را غسل دهند.
سوم - با مقدارى آب خالص براى بار سوم ميت را به همان ترتيب غسل دهند.
" مسأله 598 " سدر و كافور بايد به اندازه اى باشد كه بگويند آب با سدر و كافور مخلوط شده است، و به اندازه اى هم زياد نباشد كه آب را مضاف نمايد.
" مسأله 599 " اگر سدر يا كافور و يا هر دو به اندازه كافى پيدا نشود، بنابر احتياط واجب بايد به مقدارى كه دسترسى دارند در آب بريزند، و چنانچه به هيچ وجه يافت نشود يا استعمال آن جايز نباشد - مثل آن كه غصبى باشد - بايد به جاى هر كدام كه ممكن نيست ميت را با آب خالص غسل بدهند.
" مسأله 600 " " غسل ميت " مانند " غسل جنابت " است، و احتياط واجب آن است كه تا غسل ترتيبى ممكن است ميت را غسل ارتماسى ندهند، و احتياط مستحب آن است كه در غسل ترتيبى هر يك از سه قسمت بدن را در آب فرو نبرند، بلكه آب را روى آن بريزند.
" مسأله 601 " كسى كه براى حج احرام بسته است اگر پيش از تمام كردن سعى بين صفا و مروه بميرد نبايد او را با آب كافور غسل دهند، و به جاى آن بايد با آب خالص غسلش بدهند، همچنين است اگر در احرام عمره پيش از كوتاه كردن مو يا گرفتن ناخن بميرد.
" مسأله 602 " طفل مسلمان - گرچه از زنا باشد - اگر بميرد غسل او واجب است، ولى غسل و كفن و دفن كافر و اولاد او مطابق آداب اسلامى جايز نيست، و كسى كه از كودكى ديوانه بوده و در حال ديوانگى بالغ شده، چنانچه پدر يا مادر و يا يكى از آنان مسلمان باشند بايد او را بعد از مردن غسل داد، و اگر هيچ كدام از آنان مسلمان نباشند غسل دادن او