" مسأله 2691 " انسان نمىتواند بدون اجازه همسر خود با زنهايى كه به واسطه شير خوردن خواهر زاده يا برادر زاده همسرش شده اند ازدواج كند، و نيز بنابر احتياط واجب نمىتواند با دختر، خواهر، مادر و مادر بزرگ رضاعى پسرى كه خود انسان با او لواط كرده ازدواج نمايد.
" مسأله 2692 " اگر به واسطه شير دادن حق شوهر از بين نرود، زن مىتواند بدون اجازه شوهر بچه فرد ديگرى را شير دهد، ولى جايز نيست بچه اى را شير دهد كه به واسطه شير دادن به او به شوهر خود حرام مىشود.
" مسأله 2693 " انسان نمىتواند با دو خواهر - اگر چه رضاعى باشند - ازدواج كند، و چنانچه دو زن را عقد كند و بعد بفهمد خواهر بوده اند، در صورتى كه عقد آنان در يك وقت بوده بنابر احتياط واجب هر دو باطل است، و اگر در يك وقت نبوده عقد اولى صحيح و عقد دومى باطل است.
" مسأله 2694 " اگر كسى بخواهد زن برادرش به او محرم شود مىتواند دختر شيرخوارى را با شرايطى كه در مسأله " 2637 " گفته شد براى خود عقد كند و با شرايطى كه در مسأله " 26 9 7 " بيان مىشود زن برادرش آن دختر را شير دهد، كه در اين صورت عقد دختر باطل و براى او محرم و حرام هميشگى مىگردد و زن برادرش نيز به او محرم مىشود.
" مسأله 2695 " مستحب است زنان از شير دادن به هر كودكى پرهيز كنند، زيرا ممكن است فراموش كرده و باعث ازدواج دو محرم با يكديگر شوند.
" مسأله 2696 " مستحب است كسانى كه با شير خوردن خويشاوند مىشوند به يكديگر احترام كنند، ولى از يكديگر ارث نمىبرند و حقوق خويشاوندى كه انسان با خويشان خود دارد براى آنان ثابت نيست.
شرايط شير دادنى كه علت محرم شدن است:
" مسأله 2697 " شير دادنى كه علت محرم شدن است نه شرط دارد:
1 - كودك، شير زن زنده را بخورد.
2 - شير از زايمان باشد، نه اين كه به واسطه مكيدن شير در پستان پديدار شود و كودك از آن استفاده نمايد.
3 - شير آن زن از ازدواج حلال باشد، پس اگر شير كودكى را كه از زنا به دنيا آمده به كودكى ديگر بدهند، به واسطه آن شير كودك به كسى محرم نمىشود.