" مسأله 621 " كسى كه براى حج احرام بسته اگر پيش از تمام كردن سعى بين صفا و مروه بميرد حنوط كردن او جايز نيست، و نيز اگر در احرام عمره پيش از آن كه ناخن بگيرد يا موى خود را كوتاه كند بميرد، نبايد او را حنوط كنند.
" مسأله 622 " در صورتى كه نتوان براى غسل و حنوط به اندازه كافى كافور فراهم كرد، بنابر احتياط واجب غسل با كافور را مقدم دارند، و اگر كافور براى هفت موضع كافى نباشد پيشانى را مقدم دارند.
ه - كفن كردن ميت و احكام آن:
" مسأله 623 " ميت مسلمان را بايد با سه پارچه كه آنها را " لنگ "، " پيراهن " و " سرتاسرى " مىگويند به ترتيب زير كفن نمايند:
اول - " لنگ " بايد از ناف تا زانو اطراف بدن را بپوشاند و بهتر آن است كه از سينه تا روى پا برسد و تا ممكن است ترك نشود.
دوم - " پيراهن " بايد از سر شانه تا نصف ساق پا تمام بدن را از پشت و رو بپوشاند.
و بهتر آن است كه تا روى پا برسد.
سوم - " سرتاسرى " كه بايد درازاى آن به قدرى باشد كه بستن دو سر آن ممكن باشد و پهناى آن بايد به اندازه اى باشد كه يك طرف آن روى طرف ديگر بيايد.
" مسأله 624 " احتياط واجب آن است كه هر يك از سه پارچه كفن به قدرى نازك نباشد كه بدن ميت از زير آن پيدا باشد.
" مسأله 625 " اگر وارثان بالغ باشند و اجازه دهند كه بيشتر از مقدار واجب كفن را از سهم آنان بردارند اشكال ندارد، و احتياط واجب آن است كه بيشتر از مقدار واجب كفن و هم چنين مقدارى كه احتياطا لازم است از سهم وارثى كه بالغ نشده بر ندارند.
" مسأله 626 " اگر كسى وصيت كرده باشد كه مقدار مستحب كفن را از يك سوم دارايى او فراهم كنند، يا وصيت كرده باشد كه يك سوم دارايى را به مصرف خود او برسانند ولى مصرف آن را معين نكرده باشد يا فقط مصرف مقدارى از آن را معين كرده باشد، مىتوانند مقدار مستحب كفن را از يك سوم دارايى او بردارند.
" مسأله 627 " اگر ميت وصيت نكرده باشد كه كفن را از يك سوم دارايى او بردارند و بخواهند از اصل دارايى بردارند، احتياط واجب آن است كه مقدار واجب كفن را به ارزانترين قيمتى كه ممكن است تهيه نمايند، ولى اگر ورثه اى كه بالغ هستند اجازه دهند از سهم آنان بردارند، مىتوان مقدارى را كه اجازه داده اند از سهم آنان برداشت.