آب كشيده شود.
" مسأله 179 " فرزندان نا بالغ كفار پس از اسلام آوردن پدر و مادرشان محكوم به اسلام و به تبعيت آنان پاك مىشوند، ولى قبل از اسلام آوردن پدر و مادر حكم كافر را دارند، مگر اين كه خودشان اهل فكر و تشخيص باشند و در اين جهت تابع پدر و مادر نباشند.
" مسأله 180 " اگر لباس و مانند آن را با آب قليل آب بكشند و به اندازه معمول فشار دهند تا آبى كه روى آن ريخته اند جدا شود، رطوبت باقيمانده پاك است.
" مسأله 181 " كسى كه چيز نجسى را با دست خود آب مىكشد، اگر دست و آن چيز با هم آب كشيده شوند، بعد از پاك شدن آن چيز دست او هم پاك مىشود.
" مسأله 182 " ظرف نجس را كه با آب قليل آب مىكشند، بعد از جدا شدن آبى كه براى پاك شدن روى آن ريخته اند، قطره هاى آبى كه پس از پاك شدن ظرف در آن باقى مىماند پاك است.
9 - بر طرف شدن عين نجاست:
" مسأله 183 " اگر باطن و درون بدن انسان - مانند داخل دهان و بينى - به نجاست آلوده شود، چنانچه آن نجاست بر طرف شود پاك شده و لازم نيست آن را آب بكشند، همچنين است اگر بدن حيوان نجس شده و نجاست آن بر طرف شود.
" مسأله 184 " اگر دندان مصنوعى داخل دهان نجس شود يا غذاى نجسى لاى دندانها مانده باشد، چنانچه آب را در دهان بگردانند و به تمام جاهاى نجس برسد پاك مىشود.
" مسأله 185 " جايى را كه انسان نمىداند از ظاهر بدن است يا از باطن، چنانچه نجس شود بنابر احتياط واجب آن را آب بكشد.
" مسأله 186 " اگر غذا لاى دندان مانده باشد و داخل دهان خون بيايد، چنانچه انسان نداند كه خون به غذا رسيده آن غذا پاك است، و اگر خون به آن برسد بنابر احتياط واجب آن را بشويد. همچنين است حكم دندانى كه آن را پر كرده اند.
" مسأله 187 " اگر گرد و خاك و يا پودر نجس به لباس و فرش و مانند آن بنشيند، چنانچه هر دو خشك باشند نجس نمىشود، هر چند بنابر احتياط براى نماز آن را بتكانند، و اگر تكان دهند به گونه اى كه يقين كنند همه گرد نجس بر طرف شده احتياج به شستن نيست. ولى اگر گرد و خاك يا لباس و مانند آن تر باشد، بايد محل نشستن گرد و خاك را آب بكشند.