نمازش صحيح است، ولى چنانچه مىدانسته و فراموش كرده باشد بنابر احتياط آن نماز را دوباره بخواند.
" مسأله 757 " نماز خواندن با پوست و كرك خز اشكال ندارد، ولى با پوست سنجاب محل اشكال است.
شرط پنجم - اگر نمازگزار مرد است لباس او نبايد طلا باف باشد و نماز مرد با لباس طلا باف باطل است، بلكه پوشيدن لباس طلا باف براى مرد مطلقا - چه در نماز باشد يا غير نماز - حرام است.
" مسأله 758 " زينت كردن به طلا مانند آويختن طلا به گردن، انگشتر طلا به دست كردن و بستن ساعت طلا به دست براى مردان حرام، و نماز خواندن با آن نيز بنابر احتياط باطل است، و احتياط واجب آن است كه از عينك طلا هم استفاده نكنند، ولى زينت كردن به طلا براى زنان - چه در نماز يا غير آن - اشكال ندارد.
" مسأله 759 " اگر از عينك يا انگشتر طلا در حال نماز استفاده نكند بلكه فقط همراه داشته باشد - مثلا در جيب خود بگذارد - اشكال ندارد.
" مسأله 760 " زينت كردن مردان به انگشتر پلاتين و امثال آن كه از طلا ساخته نشده باشند اشكال ندارد، همچنين گذاشتن دندان طلا - در صورتى كه ظاهر نباشد - براى مرد اشكال ندارد و نماز با آن صحيح است.
" مسأله 761 " اگر مردى نداند يا فراموش كند كه انگشتر يا لباسش از طلا است و با آن نماز بخواند نمازش صحيح است، همچنين اگر نداند كه نماز خواندن در لباس طلاباف، حرام و موجب بطلان نماز است و با آن نماز بخواند، چنانچه در ياد گرفتن مسأله كوتاهى نكرده باشد نمازش صحيح است.
شرط ششم - اگر نمازگزار مرد است نبايد لباس او از ابريشم خالص باشد، و در غير نماز نيز پوشيدن آن براى مرد حرام است، حتى اگر آستر لباس يا جزئى ديگر از لباس او از ابريشم خالص باشد بنابر احتياط واجب پوشيدن آن براى مرد حرام و نماز در آن باطل است. بلكه زن نيز بنابر احتياط در لباس ابريشم نماز نخواند، ولى مىتواند در غير نماز لباس ابريشمى بپوشد.
" مسأله 762 " كسى كه نمىداند لباسش از ابريشم است يا چيز ديگر مىتواند آن را بپوشد و در آن نماز بخواند.