دوم - احرام حج تمتع، كه مانند احرام عمره است، جز اين كه در احرام حج بايد از مكه معظمه به نيت حج تمتع محرم شود.
سوم - وقوف به عرفات، يعنى محرم به احرام حج در ظهر روز عرفه - نهم ذى حجه - به قصد قربت در عرفات باشد و در آنجا نيت وقوف كند. و بنابر احتياط از اول ظهر به عرفات برود و تا مغرب شرعى در آنجا بماند.
چهارم - وقوف به مشعر، به اين ترتيب كه شخص حاجى پس از انجام وقوف به عرفات هنگام مغرب شب عيد به طرف " مشعر الحرام " كوچ كند، به گونه اى كه نماز مغرب و عشا را در مشعر بخواند. وقوف به مشعر بايد به قصد قربت انجام شود و وقت آن از طلوع فجر تا طلوع آفتاب است، و بنابر احتياط شب دهم را نيز تا طلوع فجر به قصد قربت در مشعر به سر برد.
پنجم و ششم و هفتم - واجبات منى در روز عيد قربان كه عبارت است از:
الف - رمى جمره عقبه، يعنى انداختن هفت ريگ به آن به پيروى از حضرت ابراهيم (ع) كه در اين مكان شيطان را رمى كرد.
ب - قربانى، و مخير است شتر يا گاو و يا گوسفند را قربانى كند، و غير از اين سه حيوان ساير حيوانات كفايت نمىكند.
ج - تراشيدن سر و يا تقصير (كوتاه كردن مو يا ناخن)، و حاجى بين اين دو مخير مىباشد، ولى زنان فقط بايد تقصير كنند. همچنين كسى كه سال اول حج او است بنابر احتياط واجب بايد سر خود را بتراشد.
هشتم، نهم، دهم، يازدهم و دوازدهم - اعمال مكه مكرمه كه به ترتيب عبارت است از: " طواف "، " نماز طواف "، " سعى بين صفا و مروه "، " طواف نساء " و " نماز طواف نساء ".
سيزدهم و چهاردهم - اعمال منى در روزهاى يازدهم، دوازدهم و براى بعضى سيزدهم ذى حجه كه عبارت است از:
الف - بيتوته در منى، يعنى ماندن شب در آنجا ب - رمى جمرات سه گانه (اولى، وسطى و عقبه)، و در هر روز بايد به هر يك از جمرات سه گانه هفت ريگ بزند.
عمره مفرده " مسأله 1933 " از جمله مستحبات موكده كه در روايات از آن به " حج اصغر " تعبير