بنابر احتياط واجب بايد به جاى هر غسل يك تيمم بدهند و پس از آن يك تيمم ديگر هم به جاى سه غسل بدهند، و اگر در يكى از سه تيمم قصد ما فى الذمه كنند تيمم چهارم لازم نيست.
" مسأله 613 " كسى كه ميت را تيمم مىدهد بايد دست خود را به زمين بزند و به صورت و پشت دستهاى ميت بكشد، و اگر ممكن باشد احتياط واجب آن است كه دست ميت را هم به زمين بزند و به صورت و پشت دستهايش بكشد.
" مسأله 614 " شهيدى كه در ميدان جنگ و در معركه پيش از آن كه به سراغ او بيايند به شهادت رسيده و جان داده باشد غسل و كفن ندارد، و بايد او را با لباسهاى خود بدون غسل دفن كنند، چه جنگ در زمان امام (ع) و به اذن و اجازه امام (ع) باشد، يا اين كه براى دفاع از اسلام و كشور اسلامى به شهادت رسيده باشد.
د - حنوط و احكام آن:
" مسأله 615 " واجب است پس از غسل به مواضع سجده يعنى: پيشانى، كف دستها، سر دو زانو و سر دو انگشت بزرگ پاى ميت مقدارى كافور بمالند، و بنابر احتياط به سر بينى ميت هم كافور بمالند و نيز مقدارى كافور هم روى همين مواضع بگذارند، به اين كار در اصطلاح " حنوط " مىگويند. و كافورى كه براى اين كار مصرف مىشود بايد سائيده و تازه باشد و اگر بر اثر كهنگى عطر آن از بين رفته باشد كافى نيست، و احتياط واجب آن است كه نخست پيشانى ميت را حنوط كنند، ولى در اعضاى ديگر ترتيب شرط نيست.
" مسأله 616 " احتياط واجب آن است كه ميت را پيش از كفن كردن حنوط نمايند.
" مسأله 617 " زنى كه شوهرش مرده و هنوز عده اش تمام نشده، گرچه حرام است خود را خوشبو كند ولى چنانچه بميرد حنوط او واجب است.
" مسأله 618 " احتياط واجب آن است كه ميت را با مشك، عنبر، عود و عطرهاى ديگر خوشبو نكنند، و براى حنوط هم اينها را با كافور مخلوط ننمايند.
" مسأله 619 " مستحب است قدرى تربت حضرت سيد الشهداء (ع) را با كافور مخلوط كنند، ولى نبايد از آن كافور به جاهايى كه بى احترامى مىشود برسانند.
همچنين نبايد تربت به قدرى زياد باشد كه وقتى با كافور مخلوط شد آن را كافور نگويند.
" مسأله 620 " مستحب است دو چوب تر و تازه در قبر همراه ميت بگذارند.