اگر چه ترك آن بهتر است.
" مسأله 219 " خريد و فروش ظرف طلا و نقره و پول و عوضى هم كه فروشنده مىگيرد حرام نيست.
احكام تخلى (دستشويى رفتن) " مسأله 220 " واجب است انسان مكلف هنگام تخلى و مواقع ديگر عورت خود را از كسانى كه مكلفند - اگر چه با او محرم باشند - بپوشاند، همچنين لازم است آن را از ديوانه و بچه اى كه خوب و بد را مىفهمند - هر چند محرم باشند - بپوشاند. ولى زن و شوهر لازم نيست عورت خود را از يكديگر بپوشانند.
" مسأله 221 " هنگام تخلى بايد طرف جلوى بدن يعنى شكم، سينه و عورت رو به قبله يا پشت به قبله نباشد.
" مسأله 222 " اگر هنگام تخلى طرف جلوى بدن كسى رو به قبله يا پشت به قبله باشد و عورت را از قبله بگرداند كفايت نمىكند، و چنانچه جلوى بدن او رو به قبله يا پشت به قبله نباشد احتياط واجب آن است كه عورت را رو به قبله يا پشت به قبله ننمايد.
" مسأله 223 " هنگام شستشوى محل ادرار و مدفوع رو به قبله يا پشت به قبله بودن اشكال ندارد، ولى در موقع استبراء اگر ادرار از مخرج بيرون آيد بنابر احتياط واجب رو به قبله يا پشت به قبله ننشيند.
" مسأله 224 " اگر براى تخلى مجبور باشد رو به قبله يا پشت به قبله بنشيند - مثلا براى آن كه نامحرم او را نبيند - در صورتى كه تأخير آن ضرر و مشقت داشته باشد اشكال ندارد، و چنانچه هر دو حالت ممكن است احتياط واجب آن است كه پشت به قبله بنشيند.
" مسأله 225 " احتياط واجب آن است كه كودكان را هنگام تخلى رو به قبله و يا پشت به قبله ننشانند، ولى اگر خود كودك بنشيند جلوگيرى از او واجب نيست.
" مسأله 226 " در چند جا تخلى حرام است:
الف - بنابر احتياط واجب در كوچه هاى بن بست كه صاحبان آنها اجازه نداده باشند.
ب - در ملك كسى كه اجازه تخلى نداده است.
ج - در دستشوئيهايى كه براى افراد مخصوصى وقف شده است.
د - بر روى قبور مؤمنين در صورتى كه بى احترامى به آنان باشد.
ه - در هر جايى كه موجب بى احترامى به يكى از مقدسات دين باشد.
" مسأله 227 " مخرج ادرار با غير آب پاك نمىشود، و با آب كر يا جارى اگر بعد از