(مسأله 209 " تميز كردن مسجد و روشن كردن چراغ آن مستحب است، و كسى كه مىخواهد به مسجد برود مستحب است خود را خوشبو كند و لباس پاكيزه بپوشد، و موقع داخل شدن به مسجد ابتدا پاى راست و موقع بيرون آمدن ابتدا پاى چپ را بگذارد.
" مسأله 210 " وقتى انسان وارد مسجد مىشود مستحب است دو ركعت نماز به قصد تحيت و احترام مسجد بخواند، و اگر نماز واجب يا مستحب ديگرى هم بخواند كافى است.
" مسأله 211 " خوابيدن در مسجد چنانچه انسان ناچار نباشد، و صحبت كردن راجع به كارهاى دنيا و مشغول صنعت شدن و خواندن شعرى كه در آن نصيحت و مانند آن نباشد مكروه است، همچنين مكروه است كه آب دهان يا بينى يا اخلاط سينه را در مسجد بيندازد، يا صداى خود را بلند كند، ولى بلند كردن صدا براى اذان كراهتى ندارد.
احكام ظرفها " مسأله 212 " خوردن و آشاميدن در ظرفهايى كه از پوست سگ يا خوك و يا مردار ساخته شده حرام است، و نبايد اين ظروف را در وضو و غسل و كارهاى ديگرى كه طهارت در آن شرط است به كار برد، بلكه احتياط مستحب آن است كه چرم سگ و خوك و مردار را - اگر چه به صورت ظرف هم نباشد - به هيچ نحو استعمال نكنند.
" مسأله 213 " خوردن و آشاميدن از ظرف طلا يا نقره و استعمال آن حرام است، و بنابر احتياط واجب از استعمال آنها در زينت اطاق هم اجتناب شود، ولى نگاه داشتن آنها بدون استعمال حرام نمىباشد، اگر چه ترك آن بهتر است.
" مسأله 214 " استعمال ظرفى كه روى آن را آب طلا يا نقره داده اند خالى از اشكال نيست.
" مسأله 215 " اگر فلزى را با طلا يا نقره مخلوط كنند و ظرف بسازند، چنانچه مقدار آن فلز به قدرى زياد باشد كه به آن ظرف طلا يا نقره نگويند استعمال آن مانعى ندارد.
" مسأله 216 " گيره استكان را كه از طلا يا نقره مىسازند اگر بعد از برداشتن استكان به آن ظرف گفته شود، استعمال آن به تنهايى يا با استكان حرام است، ولى اگر به آن ظرف گفته نشود استعمال آن مانعى ندارد.
" مسأله 217 " استعمال ظرفى كه معلوم نيست از طلا و نقره است يا از چيز ديگر اشكال ندارد.
" مسأله 218 " ساختن ظرف طلا و نقره و مزدى كه براى آن مىگيرند حرام نيست،