ظهر برگرداند و پس از اتمام نماز، نماز عصر را بخواند، و اگر در وقت مخصوص به ظهر باشد بنابر احتياط واجب نيت را به نماز ظهر برگرداند، و پس از اتمام نماز دوباره هر دو نماز را به ترتيب بخواند.
" مسأله 685 " بنابر احتياط مستحب نماز ظهر و عصر را از غروب خورشيد تأخير نيندازند.
وقت نماز مغرب و عشا:
" مسأله 686 " وقت نماز مغرب از طريق " حمره مشرقيه " شناخته مىشود.
حمره مشرقيه بدين صورت است كه پس از غروب آفتاب در سمت مشرق سرخى مختصرى ديده مىشود، اين سرخى در مدت ده تا پانزده دقيقه به تدريج كمرنگ شده تا حدى كه ديگر ديده نمىشود، و همزمان با زوال آن، سرخى مختصرى در سمت مغرب ديده مىشود و اين آغاز وقت نماز مغرب مىباشد.
" مسأله 687 " وقت مخصوص نماز مغرب از اول مغرب است تا وقتى كه از مغرب به اندازه خواندن سه ركعت نماز - به حسب حال مكلف - بگذرد. و وقت مخصوص نماز عشا هنگامى است كه به اندازه خواندن نماز عشا - به حسب حال مكلف - به نيمه شب مانده باشد، و اگر كسى تا اين هنگام نماز مغرب را نخوانده، بايد نخست نماز عشا را بخواند و سپس نماز مغرب را بجا آورد. و ميان وقت مخصوص نماز مغرب و وقت مخصوص نماز عشا وقت مشترك نماز مغرب و عشاست.
" مسأله 688 " اگر كسى در وقت مشترك نماز مغرب و عشا از روى اشتباه نماز عشا را پيش از نماز مغرب بخواند و بعد از نماز بفهمد نمازش صحيح است، و بايد نماز مغرب را بعد از آن بجا آورد.
" مسأله 689 " اگر پيش از خواندن نماز مغرب از روى اشتباه مشغول نماز عشا شود و در بين نماز بفهمد، يكى از دو صورت را دارد:
1 - اگر تمام آنچه را خوانده در وقت مشترك نماز مغرب و عشا باشد، يكى از دو حالت را دارد:
الف: چنانچه به ركوع ركعت چهارم نرفته است، بايد نيت را به نماز مغرب برگرداند و بنشيند و نماز را تمام كند و بعد نماز عشا را بخواند.
ب: چنانچه به ركوع ركعت چهارم رفته است، بايد نماز را تمام كند و بعد نماز مغرب را بخواند.