مسائل پوشش و زينت " مسأله 2557 " انسان مكلف بايد عورت خود را از كسانى كه مكلفند - گرچه با او محرم باشند - و نيز از ديوانه و بچه اى كه خوب و بد را تشخيص مىدهد - هر چند محرم باشند - بپوشاند، ولى زن و شوهر لازم نيست عورت خود را از يكديگر بپوشانند.
" مسأله 2558 " اصل لزوم حجاب براى زن از ضروريات اسلام است، هر چند بعضى از جزئيات آن از ضروريات نيست. پس زن بايد بدن و موى خود را از مرد نامحرم بپوشاند، بلكه احتياط آن است كه بدن و موى خود را از پسرى هم كه بالغ نشده ولى خوب و بد را مىفهمد و به حدى رسيده كه ممكن است به قصد لذت نگاه كند بپوشاند، لكن پوشاندن صورت و دستها تا مچ اگر به قصد نشان دادن به مردها ولذت بردن آنها نباشد لازم نيست، هر چند خوب است، ولى بنابر احتياط قدمهاى خود را بپوشاند. و بنابر احتياط پوشش زنها به شكلى باشد كه برجستگيهاى بدن آنان نيز نمايان نباشد.
" مسأله 2559 " پوشيدن لباس نازك و لباسى كه در صورت تابش نور بدن زن نمايان مىشود در جايى كه نامحرم باشد اشكال دارد، همچنين پوشيدن لباس رنگين و چشمگير در صورتى كه براى زن زينت حساب شود و نامحرم او را ببيند محل اشكال است.
" مسأله 2560 " اگر زن شغلى دارد يا مىخواهد كارى انجام دهد كه مراعات حجاب براى او ممكن نيست، بايد شغلى را انتخاب كند كه بتواند حجاب شرعى را رعايت نمايد.
" مسأله 2561 " پوشيدن لباس طلا باف و ابريشم خالص براى مردها حرام است، ولى براى زنها اشكال ندارد.
" مسأله 2562 " زينت كردن مردها به طلا نظير استفاده از زنجير و انگشتر و ساعت مچى طلا و بنابر احتياط واجب عينك طلا حرام است، اما اگر مقدار كمى طلا در آن به كار رفته باشد به گونه اى كه چيزى محسوب نشود اشكال ندارد. و در اين حكم فرقى ميان طلاى زرد و سفيد وجود ندارد، ولى زينت كردن مردها به پلاتين اشكال ندارد.