اول و دوم - بيرون آمدن ادرار و مدفوع سوم - خارج شدن باد از مخرج مدفوع چهارم - خوابى كه بر اثر آن چشم نبيند و گوش نشنود، ولى اگر فقط يكى از آنها از كار بيفتد وضو باطل نمىشود.
پنجم - چيزهايى مانند: ديوانگى، بيهوشى و مستى كه عقل را از كار مىاندازد.
ششم - استحاضه، كه مسائل آن بعدا گفته مىشود.
هفتم - چيزهايى مانند: جنابت، حيض و نفاس كه بايد براى آنها غسل كرد، همچنين است بنابر احتياط مس ميت پس از سرد شدن و پيش از غسل دادن آن.
جبيره و مسائل آن پارچه و باندى كه با آن زخم را پانسمان مىكنند و دارويى كه روى زخم و مانند آن مىگذارند و پارچه يا چسب و يا پلاستيكى كه به طور موقت براى جلوگيرى از رسيدن آب به زخم روى آن مىبندند در اصطلاح " جبيره " ناميده مىشود، و وضو يا غسل و يا تيممى كه به هر علت روى اين باند يا پارچه انجام گرفته وضو يا غسل و يا تيمم جبيره اى مىباشد.
" مسأله 331 " اگر در يكى از اعضاى وضو زخم يا دمل يا شكستگى باشد، چنانچه روى آن باز است و آب براى آن ضرر ندارد، بايد به طور معمول وضو گرفت.
" مسأله 332 " اگر زخم يا دمل در صورت يا دستها باشد و روى آن باز است و آب ريختن روى آن ضرر دارد، چنانچه روى زخم پاك است و كشيدن دست تر بر آن ضرر ندارد دست تر بر آن بكشد، و بنابر احتياط مستحب پارچه يا پلاستيك پاكى روى آن ببندد و دست تر را روى آن هم بكشد.
و اگر دست تر كشيدن بر آن ضرر دارد، بايد اطراف زخم را همان طور كه در وضو گفته شد از بالا به پايين بشويد، و بنابر احتياط مستحب مؤكد پارچه يا پلاستيك پاكى روى آن ببندد و دست تر روى آن بكشد، و اگر بستن پارچه ممكن نيست، بايد اطراف زخم را بشويد و بنابر احتياط مستحب تيمم هم بنمايد.
و اگر به جاى زخم يا دمل، شكستگى در صورت يا دستها باشد، آنچه گفته شد انجام دهد و به احتياط واجب تيمم هم بنمايد.
ولى چنانچه روى زخم نجس باشد و نمى تواند آن را آب بكشد، احتياط واجب آن است كه دست تر روى آن بكشد و بعد دست تر را تطهير كند و روى زخم پارچه اى ببندد و روى پارچه هم دست بكشد و تيمم هم بكند، و اگر دست كشيدن روى آن ممكن نيست يا