شب را بخواند بنابر احتياط بعد از داخل شدن صبح - اگر خون ادامه داشته - دوباره غسل و وضو را بجا آورد.
" مسأله 470 " اگر خون استحاضه پيش از وقت نماز بيايد - گرچه زن براى آن خون وضو و غسل را انجام داده باشد - بنابر احتياط واجب چنانچه خون ادامه داشته بايد در موقع نماز وضو و غسل را بجا آورد.
" مسأله 471 " اگر مستحاضه بداند يا احتمال دهد كه پيش از گذشتن وقت نماز به كلى پاك مىشود يا به اندازه خواندن نماز خون قطع مىشود، بنابر احتياط واجب بايد صبر كند و نماز را در وقتى كه پاك است بخواند.
" مسأله 472 " اگر بعد از وضو و غسل خون در ظاهر قطع شود و مستحاضه بداند كه اگر نماز را تأخير بيندازد به مقدارى كه بتواند وضو و غسل و نماز را بجا آورد به كلى پاك مىشود، بنابر احتياط واجب نماز را تأخير بيندازد و موقعى كه به كلى پاك شد دوباره وضو و غسل را بجا آورد و نماز را بخواند.
" مسأله 473 " مستحاضه اگر بداند از وقتى كه مشغول وضو يا غسل شده خونى از او بيرون نيامده و بعد از نماز هم خون در داخل مجرا نيست و بيرون نمىآيد، مىتواند خواندن نماز را تأخير بيندازد.
" مسأله 474 " مستحاضه كثيره يا متوسطه وقتى به كلى از خون پاك شد بايد غسل كند، ولى اگر بداند از وقتى كه براى نماز سابق مشغول غسل شده ديگر خون نيامده، لازم نيست دوباره غسل نمايد.
" مسأله 475 " مستحاضه قليله پس از وضو و مستحاضه كثيره و متوسطه پس از وضو و غسل بايد بلا فاصله مشغول نماز شوند، ولى گفتن اذان و اقامه و خواندن دعاهاى پيش از نماز و انجام كارهاى مستحب در نماز اشكال ندارد.
" مسأله 476 " اگر مستحاضه بين غسل و نماز فاصله بيندازد بايد دوباره غسل كند و بلا فاصله مشغول نماز شود، ولى اگر بعد از غسل خون خارج نگردد غسل ديگر لازم نيست.
" مسأله 477 " اگر خون استحاضه جريان داشته باشد و قطع نشود، چنانچه براى او ضرر نداشته باشد بايد پيش از غسل و بعد از آن به وسيله پنبه از بيرون آمدن خون جلوگيرى كند تا نماز او تمام شود، و چنانچه كوتاهى كند و خون بيرون آيد بايد غسل و وضو و نماز خود را دوباره بجا آورد.
" مسأله 478 " اگر در موقع غسل خون قطع نشود غسل صحيح است، ولى اگر در