" مسأله 463 " مستحاضه بايد براى هر نماز - چه واجب و چه مستحب - وضو بگيرد، هر چند در كثيره واجب بودن وضو از باب احتياط است، چنان كه گذشت. همچنين اگر بخواهد نمازى را كه خوانده احتياطا دوباره بخواند يا نمازى را كه تنها خوانده دوباره با جماعت بخواند و يا نماز نافله بخواند، بايد تمام كارهايى را كه براى استحاضه گفته شد انجام دهد، ولى براى خواندن نماز احتياط و سجده و تشهد فراموش شده و سجده سهو در صورتى كه آنها را فورا بعد از نماز بجا آورد، لازم نيست كارهاى استحاضه را انجام دهد.
" مسأله 464 " هر گاه استحاضه قليله تبديل به متوسطه، و يا استحاضه متوسطه تبديل به كثيره شود، مستحاضه بايد به وظيفه خود در حالت جديد عمل نمايد.
" مسأله 465 " هر گاه استحاضه كثيره تبديل به متوسطه يا قليله شود، بايد براى اولين نماز وظيفه مستحاضه كثيره را انجام دهد و براى نمازهاى بعدى به وظيفه متوسطه يا قليله عمل نمايد، و هر گاه خون او قطع شود، بايد براى نخستين نماز پس از آن به وظيفه خود عمل نمايد.
" مسأله 466 " اگر استحاضه قليله پيش از نماز متوسطه يا كثيره شود، بايد كارهاى متوسطه يا كثيره را كه گفته شد انجام دهد، و اگر استحاضه متوسطه تبديل به كثيره شود بايد كارهاى استحاضه كثيره را انجام دهد، و چنانچه براى استحاضه متوسطه غسل كرده باشد بايد دوباره براى كثيره غسل كند.
" مسأله 467 " اگر در بين نماز استحاضه متوسطه تبديل به كثيره شود، بايد نماز را رها كرده و براى استحاضه كثيره غسل كند و وضو بگيرد، و احتياطا وضو را پيش از غسل انجام دهد و كارهاى ديگر آن را هم انجام دهد و همان نماز را بخواند. و اگر براى هيچ كدام از غسل و وضو وقت ندارد، بايد دو تيمم كند: يكى بدل از غسل و ديگرى بدل از وضو، و اگر براى يكى از آنها وقت ندارد، بايد عوض آن تيمم كند و ديگرى را بجا آورد، ولى اگر براى تيمم هم وقت ندارد، نمىتواند نماز را بشكند و بايد نماز را تمام كند و بنابر احتياط واجب قضا هم بنمايد. همچنين است اگر در بين نماز استحاضه قليله او متوسطه يا كثيره شود.
" مسأله 468 " اگر در بين نماز خون قطع شود و مستحاضه نداند كه در باطن هم قطع شده يا نه، چنانچه بعد از نماز بفهمد قطع شده بوده، بايد وضو و غسل و نماز را دوباره بجا آورد.
" مسأله 469 " مستحاضه كثيره يا متوسطه اگر پيش از داخل شدن وقت نماز براى نماز غسل كند كافى نيست، بلكه اگر نزديك اذان صبح براى نماز شب غسل كند و نماز