" مسأله 410 " اگر شماره روزهاى حيض زن به سه قسمت تقسيم شود و مرد در قسمت اول آن با زن خود در قبل (جلو) جماع كند، مستحب است هجده نخود طلا كفاره به فقير بدهد، و اگر در قسمت دوم جماع كند نه نخود، و اگر در قسمت سوم جماع كند چهار نخود و نيم بدهد، و دادن كفاره مطابق با احتياط است هر چند واجب نيست.
و احتياط آن است كه كفاره را طلاى سكه دار بدهد، و اگر ممكن نباشد قيمت آن را هم مىتوان داد.
" مسأله 411 " اگر كسى هم در قسمت اول و هم در قسمت دوم و هم در قسمت سوم حيض با زن خود جماع كند، مستحب است هر سه كفاره را كه روى هم سى و يك نخود و نيم طلا مىشود بدهد.
" مسأله 412 " اگر قيمت طلا در وقتى كه جماع كرده با وقتى كه مىخواهد به فقير بدهد فرق كرده باشد، قيمت وقتى را كه مىخواهد به فقير بدهد حساب كند.
" مسأله 413 " كسى كه نمىتواند كفاره بدهد استغفار كند، و بهتر آن است كه صدقه اى هم به فقير بدهد، و اگر نمىتواند صدقه بدهد استغفار كند و هر وقت توانست بنابر احتياط مستحب كفاره بدهد.
" مسأله 414 " طلاق دادن زن در حال حيض - به طورى كه تفصيل آن در احكام طلاق گفته مىشود - باطل است.
" مسأله 415 " اگر زن بگويد در حال حيض هستم يا بگويد از حيض پاك شده ام، چنانچه متهم به دروغگويى نباشد بايد پذيرفت، و اگر مرد در حال جماع بفهمد زن حائض شده بايد بلا فاصله از حالت جماع خارج شود.
" مسأله 416 " اگر زن در بين نماز حائض شود نماز او باطل مىشود، و اگر شك كند كه حائض شده يا نه، بنابر احتياط اگر ممكن است وارسى كند، و اگر ممكن نيست نماز را ادامه دهد و نماز او صحيح است، ولى اگر بعد از نماز بفهمد كه در بين نماز حائض شده نمازى كه خوانده باطل است.
" مسأله 417 " هنگامى كه زن از خون حيض پاك شد واجب است براى نماز و عبادتهايى كه نياز به وضو يا غسل و يا تيمم دارد غسل نمايد، و براى نماز بنابر احتياط واجب وضو نيز بگيرد، و بنابر احتياط وضو را پيش از غسل انجام دهد، و اگر پيش از غسل انجام نداد بعد از آن انجام دهد.
" مسأله 418 " بعد از آن كه زن از خون حيض پاك شد اگر چه غسل نكرده باشد طلاق او صحيح است، و شوهرش هم مىتواند با او جماع نمايد، ولى احتياط مستحب آن است