بلكه اگر بدون اين كه كسى بفهمد بگويد: " به زنم رجوع كردم " صحيح است، ولى مستحب است شاهد بگيرند.
" مسأله 2775 " بر زنى كه طلاق رجعى داده شده احكام همسر شرعى جارى است، بنابراين نفقه و فطره او بر شوهر واجب است و از يكديگر ارث مىبرند و شوهر حق ندارد در عده با خواهر او يا زن پنجم ازدواج نمايد.
" مسأله 2776 " بر كسى كه همسر خود را طلاق رجعى داده حرام است در روزهاى عده او را از خانه اى كه هنگام طلاق در آن زندگى مىكرده بيرون كند، ولى در بعضى مواقع - مانند اين كه زن كار حرامى را كه موجب حد است مرتكب شود يا ناشزه باشد - بيرون كردن او اشكال ندارد. و بر زن نيز حرام است در روزهاى عده براى كارهاى غير ضرورى بدون اجازه مرد از منزل خارج شود.
" مسأله 2777 " مردى كه زن خود را طلاق رجعى داده اگر مالى از زن بگيرد و با او صلح كند كه ديگر رجوع نكند، در اين صورت رجوع كردن محل اشكال است.
" مسأله 2778 " پس از رجوع شوهر اگر زن ادعا كند عده او تمام شده بوده ورجوع بعد از عده واقع شده است ادعاى او پذيرفته مىشود.
" مسأله 2779 " اگر شوهر همسر خود را دو بار طلاق دهد و بعد از هر طلاق به او رجوع كند يا دو بار او را طلاق دهد و بعد از هر طلاق و گذشتن عده با او ازدواج كند، پس از طلاق سوم آن زن بر او حرام مىشود، ولى اگر بعد از طلاق سوم به ديگرى شوهر كند، با پنج شرط شوهر اول دوباره مىتواند با آن زن ازدواج نمايد:
1 - عقد شوهر دوم دائمى باشد نه موقت، پس اگر مثلا او را براى يك ماه يا يك سال متعه كند، بعد از آن كه از او جدا شد شوهر اول نمىتواند با او ازدواج نمايد.
2 - شوهر دوم بالغ باشد.
3 - شوهر دوم با او نزديكى و دخول كند. و بنابر احتياط واجب دخول در جلو باشد و به گونه اى باشد كه هر دو لذت ببرند، بلكه احوط اين است كه انزال هم شده باشد.
4 - شوهر دوم طلاقش دهد يا از دنيا برود.
5 - عده طلاق يا عده وفات شوهر دوم تمام شود.
" مسأله 2780 " اگر مردى سه بار صيغه طلاق را تكرار كند - بدون اين كه در ميان اين سه بار رجوع كرده باشد - يك طلاق محسوب مىشود و دو طلاق ديگر لغو است، همچنين اگر بگويد: " هى طالق ثلاثا " يعنى: " زن من سه طلاقه است " تنها يك طلاق محسوب مىشود.