وكيل بگيرد و نمى تواند كسى را از طرف خودش وكيل نمايد.
" مسأله 2266 " اگر وكيل با اجازه موكل فرد ديگرى را از طرف او وكيل كند وكيل نمىتواند او را بر كنار نمايد، و اگر وكيل اول بميرد يا بر كنار شود وكالت وكيل دوم باطل نمىشود. ولى اگر وكيل با اجازه موكل فرد ديگرى را از طرف خودش وكيل كند، هم موكل و هم وكيل اول مىتوانند وكيل دوم را بر كنار نمايند، و اگر وكيل اول بميرد يا بر كنار شود وكالت وكيل دوم باطل مىشود.
" مسأله 2267 " اگر شخصى چند نفر را براى انجام كارى وكيل كند يكى از سه صورت را دارد:
الف - اگر به آنها اجازه دهد كه هر كدام به تنهايى در آن كار اقدام كند، هر كدام از آنان مىتواند آن كار را انجام دهد، و چنانچه يكى از آنان بميرد يا بر كنار شود وكالت ديگران باطل نمىشود.
ب - اگر به آنان گفته باشد كه با هم انجام دهند، نمىتوانند به تنهايى اقدام نمايند، و چنانچه يكى از آنان بميرد يا بر كنار شود وكالت ديگران هم باطل مىشود.
ج - اگر نگفته باشد كه با هم يا به تنهايى انجام دهند و از ظاهر حرف او هم مشخص نباشد، در اين صورت نيز نمىتوانند به تنهايى اقدام كنند.
" مسأله 2268 " هر گاه وكيل يا موكل بميرد يا ديوانه هميشگى شود وكالت باطل مىشود، و اگر گاهى ديوانه يا بيهوش شود بنابر احتياط نبايد به معامله اى كه وكيل انجام مىدهد ترتيب اثر دهند.
" مسأله 2269 " اگر چيزى كه براى تصرف در آن وكيل شده يا موضوع و مورد وكالت از بين برود وكالت باطل مىشود.
" مسأله 2270 " اگر موكل براى كارى كه وكيل انجام مىدهد چيزى قرار دهد، پس از انجام آن كار بايد به قرار خود عمل نمايد.
" مسأله 2271 " اگر وكيل در نگهدارى اموالى كه در اختيار او است كوتاهى كند يا در غير آن مقدارى كه به او اجازه داده اند تصرف كند و اموال تلف شود ضامن است و بايد جبران نمايد، ولى اگر كوتاهى نكند و در غير از مقدارى كه اجازه دارد تصرف نكند و به طور اتفاق آن مال از بين برود ضامن نيست.
" مسأله 2272 " اگر دو نفر در اصل وكالت اختلاف پيدا كنند، ادعاى كسى كه منكر آن است با قسم مقدم مىباشد، و اگر در ضايع شدن مال مورد وكالت يا در كوتاهى وكيل در حفظ آن اختلاف نمايند، ادعاى وكيل با قسم مقدم است.