كنند، گرچه احتياط مستحب آن است كه خاكمال شود. همچنين است بنابر احتياط واجب ظرفى كه خوك آن را ليسيده باشد.
" مسأله 125 " ظرفهايى كه به شراب نجس شده بايد با آب قليل سه مرتبه شست، و بهتر است هفت مرتبه شسته شود. همچنين بنابر احتياط در كر و جارى همين حكم وجود دارد.
" مسأله 126 " ظرف نجس را با آب قليل به دو صورت مىتوان آب كشيد: يكى آن كه سه مرتبه پر كنند و خالى نمايند، ديگر آن كه سه مرتبه قدرى آب در آن بريزند و در هر مرتبه آب را طورى در آن بگردانند كه به جاهاى نجس آن برسد و بيرون بريزند.
" مسأله 127 " اگر چيز نجس را پس از بر طرف كردن عين نجاست يك بار در آب كر يا جارى فرو برند كه آب به تمام جاهاى نجس آن برسد پاك مىشود، و در فرش و لباس و مانند آن بنابر احتياط واجب طورى حركت يا فشار دهند كه عمده آب داخل آن بيرون رود.
" مسأله 128 " چيزى را كه به ادرار نجس شده اگر ظرف نباشد و بخواهند با آب قليل بشويند، چنانچه فشار لازم نداشته باشد، با دو بار ريختن آب روى آن پاك مىشود، ولى اگر مانند فرش و لباس فشار لازم داشته باشد، بايد پس از هر بار ريختن آب فشار دهند تا غساله آن خارج شود. و در صورتى كه فرضا ادرار غليظ و چسبنده باشد بايد اول عين آن را بر طرف نمايند.
" مسأله 129 " اگر بخواهند چيزى را كه به ادرار نجس شده با آب كر يا جارى بشويند يك مرتبه شستن كفايت مىكند، ولى در فرش و لباس و مانند آن بنابر احتياط فشار يا در آب حركت دهند تا غساله آن بيرون آيد.
" مسأله 130 " اگر چيزى به ادرار پسر شيرخوارى كه غذا خور نشده نجس شود، چنانچه يك مرتبه آب روى آن بريزند كه به تمام جاهاى نجس آن برسد و بنابر احتياط غساله آن جدا شود پاك مىشود، اگر چه احتياط مستحب آن است كه يك مرتبه ديگر هم آب روى آن بريزند، و در لباس و فرش و مانند آن بنابر احتياط واجب فشار دهند. و در صورتى كه پسر شيرخوار غذا خور شده باشد اين حكم شامل او نمىشود و بايد مطابق مسأله " 128 " و " 12 9 " عمل شود، همچنين است بنابر احتياط اگر از شير خوك يا شير زن غير مسلمان تغذيه كرده باشد.
" مسأله 131 " اگر چيزى به غير ادرار نجس شود، چنانچه بعد از بر طرف كردن عين نجاست يك مرتبه آب روى آن بريزند و از آن جدا شود پاك مىگردد، و نيز اگر در دفعه