" مسأله 637 " شرايطى مانند: وضو يا تيمم داشتن، جنب نبودن، پاكى بدن و لباس و غصبى نبودن آن كه در نمازهاى يوميه معتبر مىباشد در نماز ميت شرط نيست، اگر چه احتياط مستحب آن است كه تمام چيزهايى را كه در نمازهاى ديگر لازم است رعايت كند، و بنابر احتياط واجب مبطلات نمازهاى ديگر را در وسط نماز ميت ترك نمايد و عورت خود را هم بپوشاند.
" مسأله 638 " كسى كه قصد خواندن نماز ميت را دارد بايد رو به قبله بايستد، و ميت را به پشت در برابر او به گونه اى بخوابانند كه سر ميت به سمت راست و پاهاى او به سمت چپ نمازگزار قرار گيرد.
" مسأله 639 " بنابر احتياط واجب مكان نمازگزار در نماز ميت نبايد غصبى و يا از جاى ميت پست تر يا بلند تر باشد، ولى پستى و بلندى مختصر اشكال ندارد. و نيز نبايد ميان نمازگزار و ميت چيزى مانند: پرده و ديوار فاصله شود، ولى اگر ميت در تابوت و مانند آن باشد اشكال ندارد.
" مسأله 640 " نمازگزار بايد از ميت دور نباشد، ولى اگر كسى كه نماز ميت را به جماعت مىخواند از ميت دور باشد، چنانچه صفها به يكديگر متصل باشد اشكال ندارد.
" مسأله 641 " نمازگزار بايد مقابل ميت بايستد، ولى اگر نماز به جماعت خوانده شود وصف جماعت از دو طرف ميت بگذرد، نماز كسانى كه مقابل ميت نيستند اشكال ندارد.
" مسأله 642 " در وقت خواندن نماز بايد عورت ميت پوشيده باشد، و اگر كفن كردن او ممكن نيست بايد به هر وسيله ديگر كه ممكن است عورت او را بپوشانند.
" مسأله 643 " كسى كه مىخواهد بر ميت نماز بخواند بايد ايستاده و با قصد قربت نماز را بخواند و هنگام نيت ميت را معين كند، و چنانچه كسى نباشد كه بتواند ايستاده بخواند مىتوان نشسته بجا آورد.
" مسأله 644 " اگر ميت وصيت كرده باشد كه شخص معينى بر او نماز بخواند احتياط واجب آن است كه آن شخص از ولى ميت اجازه بگيرد، و بر ولى هم واجب است اجازه دهد.
" مسأله 645 " جايز است بر ميت چند مرتبه نماز بخوانند، مخصوصا اگر ميت اهل علم و تقوى باشد.
" مسأله 646 " اگر از روى عمد و يا فراموشى و يا به جهت عذرى ميت را بدون نماز