آنها ارث مىبرد.
" مسأله 3080 " لباس و زيور آلات و چيزهاى ديگرى كه مرد براى زن خود گرفته، در صورتى كه به او بخشيده باشد بعد از وفات شوهر و يا طلاق دادن زن جزو دارايى زن مىباشد، ولى اگر آنها را نبخشيده باشد - اگر چه زن آن را پوشيده باشد - جزو مال شوهر خواهد بود.
" مسأله 3081 " زن نمىتواند در چيزهايى كه ارث نمىبرد بدون اجازه ساير ورثه تصرف كند. و نيز بنابر احتياط واجب ورثه ديگر هم تا هنگامى كه سهم زن را نداده اند نمىتوانند در ساختمان و چيزهايى كه زن از قيمت آنها ارث مىبرد بدون اجازه او تصرف كنند، و چنانچه پيش از دادن سهم زن اينها را بفروشند، در صورتى كه زن معامله را اجازه دهد صحيح مىباشد، و اگر نه نسبت به سهم او محل اشكال است.
" مسأله 3082 " اگر ميت بيش از يك زن دائم داشته باشد، چنانچه فرزند ندارد بايد يك چهارم مال و اگر فرزند دارد يك هشتم را ميان زنان او به طور مساوى تقسيم كنند، اگر چه شوهر با هيچ يك از آنان يا بعضى از آنان نزديكى نكرده باشد. ولى اگر در مرضى كه به آن از دنيا رفته زنى را عقد كرده و با او نزديكى نكرده باشد، آن زن از او ارث نمىبرد و حق مهر هم ندارد.
" مسأله 3083 " اگر زن را طلاق رجعى دهد، هر يك از زن يا شوهر اگر در بين عده بميرد ديگرى از او ارث مىبرد، ولى اگر بعد از گذشتن عده يا در عده طلاق بائن يكى از آنان بميرد، ديگرى از او ارث نمىبرد.
" مسأله 3084 " اگر شوهر در حال بيمارى، زن خود را طلاق دهد و پيش از تمام شدن دوازده ماه قمرى بميرد، زن با سه شرط از او ارث مىبرد:
1 - زن در اين مدت شوهر نكرده باشد.
2 - زن در اثر بى ميلى به شوهر مالى به او نداده باشد كه به طلاق دادن راضى شود، بلكه اگر چيزى هم به شوهر ندهد ولى طلاق به تقاضاى زن باشد باز هم ارث بردنش محل اشكال است.
3 - شوهر در همان بيمارى كه زن را طلاق داده مرده باشد، پس اگر از آن مرض خوب شود و به جهت ديگرى از دنيا برود زن ارث نمىبرد، و اگر در همان بيمارى ولى به جهت ديگرى بميرد بنابر احتياط ورثه با زن مصالحه نمايند.
" مسأله 3085 " اگر به واسطه وجود زن يا شوهر نقصى در سهام ورثه پديد آيد، از سهم " زن " و " شوهر " و " مادر " و " برادران و خواهران مادرى " و " پدر بزرگ و مادر بزرگ