على ما هدانا ".
" مسأله 1388 " مستحب است انسان در عيد قربان پس از ده نماز كه اول آنها نماز ظهر روز عيد (دهم ذى حجه) و آخر آنها نماز صبح روز دوازدهم است، تكبيرهايى را كه در مسأله پيش گفته شد بگويد و پس از آن ادامه دهد: " الله اكبر على ما رزقنا من بهيمه الانعام والحمد لله على ما ابلانا ". ولى اگر عيد قربان را در منى باشد، مستحب است پس از پانزده نماز كه اول آنها نماز ظهر روز عيد و آخر آنها نماز صبح روز سيزدهم است اين تكبيرها را بگويد.
" مسأله 1389 " ماموم بايد در نماز عيد - همچون نمازهاى ديگر - بجز حمد و سوره ذكرهاى ديگر نماز را خودش بگويد.
" مسأله 1390 " اگر ماموم موقعى برسد كه امام مقدارى از تكبيرها و قنوتها را گفته باشد، بعد از آن كه امام به ركوع رفت بايد آنچه از تكبيرها و قنوتها را كه با امام نگفته خودش بگويد و سپس خود را به امام برساند، و چنانچه در هر قنوت يك " سبحان الله " يا يك " الحمد لله " بگويد كافى است.
" مسأله 1391 " اگر ماموم امام جماعت را در ركوع ركعت اول نماز عيد درك كند اقتدا نمايد، و هر اندازه از تكبيرات را با قنوت مختصر كه مىتواند بجا آورد و خود را به ركوع امام برساند، و اگر در ركعت دوم برسد اقتدا نمايد، و پس از چهار قنوت امام قنوت پنجم و تكبير آن را خودش بخواند و پس از سلام امام برخيزد و ركعت دوم را خودش بجا آورد.
" مسأله 1392 " اگر نمازگزار در شماره تكبيرها يا قنوتهاى نماز عيد شك كند، چنانچه از محل آن گذشته باشد به شك خود اعتنا نكند، و اگر از محل آن نگذشته باشد بنا را بر كمتر بگذارد، و در صورتى كه بعد معلوم شود گفته بوده اشكال ندارد.
" مسأله 1393 " اگر قرائت يا تكبيرها و يا قنوتهاى نماز عيد را فراموش كند و بجا نياورد نمازش صحيح است، ولى اگر ركوع يا دو سجده يا تكبيرة الاحرام را فراموش نمايد نمازش باطل مىشود.
" مسأله 1394 " اگر در نماز عيد يك سجده يا تشهد را فراموش كند احتياط آن است كه پس از نماز آن را بجا آورد، و اگر كارى كند كه براى آن در نمازهاى يوميه سجده سهو لازم است بنابر احتياط بعد از نماز دو سجده سهو بجا آورد.
" مسأله 1395 " وقت نماز عيد فطر و قربان از اول آفتاب روز عيد است تا ظهر آن روز، و بهتر است نماز عيد قربان را بعد از بلند شدن آفتاب بخوانند، و در عيد فطر