اول - " ابو الوقت " وحقيقت ابوت دراين مقام تدبير ورياست كليه است چه متعارف است كه عرب زعيم ومقيم امر هر چيزى را اب او ميگويند، واز ابن باب است ابو الارواح در كناى حضرت ختمى مرتبت (ص) وينخرط في سلكه قول الازرى:
لم تكن هذه العناصر الا * من هيولاه حيث كان اباها و اين لقب " ابو الوقت " از القاب معروفه آن جناب است در نزد طايفه عرفا چنانچه در دعاى مشتمل بر مدائح ائمه اثنى عشر كه نسبت به محيى الدين عربى ميدهند ذكر اين لقب واقع شده است (1).
دوم " امام زمان " اشتهار آن جناب به اين لقب محتاج به دليل نيست، و فرقى نيست كه ولى وخليفة الله را در القاب آن جناب بشمارند، و اين لقب را ذكر نكنند، بلكه از اين قبيل است قائم الزمان وقيم الزمان كه از القاب آن جناب شمرده شده.
سوم - " امام عصر " وتعدد اين دو لقب مثل تعدد صاحب الزمان و صاحب العصر است، وتوهم نكنند كه استغنا مىشود از اين دو لقب به دو لقب مذكور به جهت اختلاف لفظ و معنى كه هر يكه كافى است چنانچه سبق ذكر يافت.
چهارم " باب الله در زيارت " آل يسين " خطاب آن جناب به اين لقب مذكور است، و اين بابى است كه از او ابوابى منفتح شود چنانچه در كثيرى از آن القاب استدلال كرده اند به اشتمال زيارتى بر او، و ما در ميزان مذكوره اشاره به او كرديم، و با ملاحظه اين معنى اگر مطالعه زيارات مأثوره شود آنچه در آن زيارات