را به زير صورت بر گردن بياويزد (تحت الحنك)، و به شكل كفار آن را مطبق نگذارد.
و مستحب است عبا، و لباس سفيد، و پاكيزه ترين لباسهايش را بپوشد، و بوى خوش استعمال كند، و انگشترى عقيق به دست نمايد.
(مسأله 848): پوشيدن لباس دشمنان دين، و آنچه شباهت به اهل باطل دارد، از جهت جنس و وضع و كيفيت و عدد و رنگ، از جمله لباس سياه كه در آخرت پوشش اهل جهنم است، و لباس و شعار نمروديان وبنى العباس بوده، به خصوص كلاه و عرقچين سياه مكروه است.
ولى عمامه و عبا و كفش سياه، در هيچ حال مكروه نيست، و نيز پوشيدن لباس سياه در عزاى اولياى خدا، و مصيبت اهل بيت عصمت و طهارت (عليهم السلام) كراهت ندارد.
و پوشيدن لباس چرك، و تنگ، و لباس شرابخوار، و لباس كسى كه از نجاست پرهيز نمىكند، و لباسى كه نقش صورت دارد، و نيز باز بودن تكمه هاى لباس، و به دست كردن انگشترى كه نقش صورت دارد، مكروه مىباشد.
مكان نمازگزار مكان نمازگزار يازده شرط دارد:
شرط اول: آن كه مباح باشد.
(مسأله 849): نماز خواندن در جائى كه مواضع هفتگانه سجود غصبى است هر چند روى فرش و تخت و مانند اينها باشد، حرام و باطل است، و نيز زير سقف يا خيمه غصبى محل اشكال است.
(مسأله 850): در ملكى كه منفعت آن مال ديگرى است، بدون رضايت او نماز باطل است، مثلا در خانه اجاره اى يا رهنى اگر صاحب خانه يا ديگرى بدون رضايت كسى كه آن خانه را اجاره يا رهن كرده نماز بخواند باطل است، و اگر ميت وصيت كرده باشد كه ثلث مال او را به مصرفى برسانند چنانچه عمل به