از پشم يا موى حيوانات يا پوست حيوان حلال گوشت تهيه شده، در حال اختيار جايز نيست; ولى در حال ناچارى كفن با اينها اشكال ندارد، مگر غصبى باشد كه عريان دفن مىشود. و چنانچه كفن ميت غصبى باشد و صاحب آن راضى نباشد بايد از تنش بيرون آورند، اگر چه او را دفن كرده باشند.
(مسأله 576): اگر كفن ميت به نجاست خودش، يا به نجاست ديگرى نجس شود، چنانچه كفن از بين نرود بايد مقدار نجس شسته يا بريده شود، هر چند پس از در قبر گذاشتن باشد، و اگر شستن يا بريدن آن ممكن نباشد چنانچه امكان دارد بايد عوض نمايند.
(مسأله 577): هر گاه محرم به حج يا عمره از دنيا برود، بايد مانند ديگران كفن شود، و پوشاندن سر و صورتش اشكال ندارد.
(مسأله 578): مستحب است انسان در حال سلامتى، كفن و سدر و كافور خود را تهيه كند.
مسائل حنوط (مسأله 579): حنوط كردن پس از غسل واجب است، يعنى به جاهاى هفتگانه سجده - پيشانى و كف دستها و سر زانوها و سر دو انگشت بزرگ پاهاى ميت - كافور بمالند، و بهتر آن كه مقدارى كافور در اين مواضع بگذارند، و مستحب است به سر بينى ميت هم كافور بمالند، و بايد كافور سائيده و تازه باشد و اگر به سبب كهنه بودن عطرش از بين رفته كافى نيست.
(مسأله 580): بنابر احتياط واجب اول كافور را به پيشانى ميت بمالند، ولى در جاهاى ديگر ترتيب لازم نيست، و بهتر است ميت را پيش از كفن كردن حنوط نمايند، هر چند حنوط در بين كفن كردن و پس از آن هم اشكال ندارد.
(مسأله 581): حنوط كردن محرمى كه در حال احرام حج يا عمره مرده جايز نيست، مگر اين كه در احرام حج پس از پايان سعى بميرد.
(مسأله 582): زنى كه شوهرش مرده و هنوز عده اش تمام نشده حرام است