(مسأله 561): اگر جائى از بدن ميت نجس باشد بايد پيش از غسل دادن آن آنجا را آب بكشند، و احتياط مستحب آن است كه تمام بدن ميت را پيش از غسل از نجاست بشويند.
(مسأله 562): غسل ميت مانند غسل جنابت است، و احتياط واجب آن است كه با امكان غسل ترتيبى ميت را غسل ارتماسى ندهند، و در صورت امكان بنابر احتياط مستحب هر يك از سه قسمت بدن را در آب فرو نبرند، بلكه آب را روى آن بريزند.
(مسأله 563): لازم نيست كسى را كه در حال جنابت يا حيض مرده غسل جنابت يا حيض دهند، و همان غسل ميت براى او كافى است.
(مسأله 564): مزد گرفتن براى غسل دادن ميت حرام است، و اگر كسى براى اجرت ميت را غسل دهد آن غسل باطل است، ولى مزد گرفتن براى كارهاى مقدماتى غسل حرام نيست.
(مسأله 565): مشروع نيست ميت را جبيره اى غسل دهند، و اگر آب پيدا نشود يا مصرف آن مانعى دارد، بايد بجاى هر غسل ميت را يك تيمم بدهند، و احتياط واجب آن است كه يك تيمم ديگر هم بجاى هر سه غسل دهند، و اگر كسى كه تيمم مىدهد در يكى از اين سه تيمم قصد ما في الذمه نمايد، يعنى نيت كند كه اين تيمم را براى آن كه به تكليف عمل بشود انجام مىدهم، تيمم چهارم لازم نيست.
(مسأله 566): كسى كه ميت را تيمم مىدهد، بايد دست خود را به زمين بزند و به صورت و پشت دستهاى ميت بكشد، و اگر ممكن باشد بنابر احتياط واجب با دست ميت هم او را تيمم بدهد.
مسائل كفن ميت (مسأله 567): ميت مسلمان بايد با سه پارچه كفن شود، كه آنها را لنگ و پيراهن و سر تا سرى مىگويند.