وقت نماز مغرب و عشاء (مسأله 720): اول وقت نماز مغرب هنگامى است كه سرخى سمت مشرق كه پس از غروب خورشيد پيدا مىشود، از بالاى سر انسان بگذرد.
(مسأله 721): وقت نماز مغرب و عشاء تا نيمه شب امتداد دارد، ولى اگر نماز عشاء با توجه پيش از نماز مغرب خوانده شود باطل است، مگر اين كه بيش از مقدار اداء نماز عشاء از وقت نمانده باشد، كه در اين هنگام بايد نماز عشاء را پيش از مغرب بخواند.
(مسأله 722): هر گاه كسى اشتباهى نماز عشاء را در وقت مشترك پيش از نماز مغرب بخواند و پس از نماز بفهمد، نمازش صحيح است، و بايد نماز مغرب را پس از عشاء بخواند.
(مسأله 723): اگر پيش از خواندن نماز مغرب، سهوا مشغول نماز عشا شود و در بين نماز بفهمد كه اشتباه كرده، چنانچه به ركوع ركعت چهارم نرفته است، بايد نيت را به نماز مغرب برگردانده، و نماز را تمام كند سپس نماز عشاء را بخواند، و اگر به ركوع ركعت چهارم رفته بايد نماز را قطع كند و پس از خواندن نماز مغرب; نماز عشاء را بخواند.
(مسأله 724): آخر وقت اختيارى نماز عشاء نيمه شب است، و شب را بايد از اول غروب تا اذان صبح حساب كرد، نه تا اول آفتاب.
(مسأله 725): اگر از روى معصيت يا به سبب عذرى نماز مغرب يا عشاء را تا نيمه شب نخواند، بايد تا پيش از اذان صبح بخواند، و بنابر احتياط لازم نيت اداء يا قضا نكند.
وقت نماز صبح (مسأله 726): اول وقت نماز صبح هنگام دميدن فجر دوم يا فجر صادق است، و آخر آن هنگام طلوع خورشيد مىباشد. و نزديك وقت نماز صبح سفيده اى از سمت مشرق، رو به بالا حركت مىكند كه آن را فجر اول يا كاذب