خود را خوشبو كند، ولى اگر بميرد حنوط او واجب است.
(مسأله 583): ميت را با مشك و عنبر و عود و عطرهاى ديگر خوشبو نكنند، و نيز اينها را با كافور مخلوط ننمايند.
(مسأله 584): مستحب است قدرى تربت حضرت سيد الشهداء (عليه السلام) بر مواضع حنوط بگذارند، ولى به جاهائى كه بى احترامى مىشود نرسانند.
(مسأله 585): اگر كافور پيدا نشود يا تنها به اندازه غسل باشد، حنوط لازم نيست، و چنانچه از غسل زياد بيايد ولى به همه هفت عضو نرسد، بنابر احتياط بايد اول پيشانى، و اگر زياد آمد به جاهاى ديگر بمالند.
(مسأله 586): مستحب مؤكد است دو چوب تر و تازه در قبر همراه ميت بگذارند، كه در اخبار آمده: تا وقتى خشك نشده به ميت عذاب نمى رسد.
مسائل نماز ميت (مسأله 587): نماز خواندن بر ميت مسلمان يا بچه اى كه محكوم به اسلام و شش سالش تمام شده واجب است.
(مسأله 588): مستحب است بر بچه اى كه شش سال او تمام نشده نماز بخوانند، ولى نماز خواندن بر بچه اى كه مرده به دنيا آمده مستحب نيست.
(مسأله 589): بايد پس از غسل و حنوط و كفن كردن نماز ميت خوانده شود، و اگر پيش از اينها يا در بين اينها خوانده شود، هر چند به سبب فراموشى يا ندانستن حكم باشد كافى نيست.
(مسأله 590): لازم نيست نماز ميت را با وضو يا غسل يا تيمم بخوانند، و نيز غصبى نبودن و پاك بودن بدن و لباس شرط صحت آن نيست، ولى بهتر است همه آنچه را كه در نمازهاى ديگر لازم است رعايت كنند، و بنابر احتياط لازم كارهائى كه نماز را باطل مىكند مانند حرف زدن و پشت به قبله كردن را ترك نمايند.
(مسأله 591): كسى كه بر ميت نماز مىخواند بايد رو به قبله باشد، و نيز