ظهر روز عيد و آخر آنها نماز صبح روز دوازدهم است تكبيرهائى را كه در مسأله پيش گذشت بگويد، و ادامه دهد: الله اكبر على ما رزقنا من بهيمة الانعام و الحمد لله على ما ابلانا. ولى اگر عيد قربان را در منى باشد مستحب است پس از پانزده نماز كه اول آنها نماز ظهر روز عيد و آخر آنها نماز صبح روز سيزدهم ذى حجه است اين تكبيرها را بگويد.
(مسأله 1481): احتياط مستحب آن است كه زنها به نماز عيد نروند، ولى اين احتياط براى زنهاى پير نيست.
(مسأله 1482): در نماز عيد مانند نمازهاى ديگر، مأموم بايد به جز حمد و سوره چيزهاى ديگر نماز را خودش بخواند.
(مسأله 1483): اگر مأموم هنگامى برسد كه امام مقدارى از تكبيرها را گفته باشد، پس از به ركوع رفتن امام، بايد آنچه از تكبيرها و قنوتها را كه با امام نگفته خودش بگويد، و اگر در هر قنوت يك سبحان الله يا يك الحمد لله بگويد كافى است.
(مسأله 1484): اگر در نماز عيد هنگام ركوع امام برسد، چنانچه بتواند اقتدا كند و تكبيرها و قنوتها را گرچه به اختصار - مانند يك سبحان الله - بگويد و به ركوع امام برسد اشكالى ندارد، و گر نه احتياط آن است كه در حال ركوع اقتدا نكند.
(مسأله 1485): اگر در نماز عيد يك سجده يا تشهد را فراموش كند، بنابر احتياط واجب پس از نماز آن را انجام دهد، ولى اگر كارى كه سبب سجده سهو در نماز يوميه مىشود پيش آيد، لازم نيست دو سجده سهو نمايد.
اجير گرفتن براى نماز (مسأله 1486): پس از مرگ شخص مكلف، مىتوان براى نماز و ساير عبادتهائى كه در زندگى انجام نداده، ديگرى را اجير كرد، يعنى به او مزد بدهد كه آنها را انجام دهد، و اگر كسى بى مزد هم آنها را انجام دهد صحيح است.
(مسأله 1487): مىتوان براى برخى كارهاى مستحبى مانند زيارت قبر