(مسأله 1467): اگر شك كند كه در ركوع آخر ركعت اول است يا در ركوع اول ركعت دوم، و فكرش به جائى نرسد، نمازش باطل است; ولى اگر مثلا شك كند كه چهار ركوع كرده يا پنج ركوع، چنانچه پيش از رسيدن به سجده شك كرده ركوعى را كه شك دارد بجا آورده يا نه بايد بجا آورد، ولى اگر به سجده رسيده باشد نبايد به شك خود اعتنا كند، و بنابر احتياط نماز را تمام كند و دوباره بخواند.
(مسأله 1468): هر يك از ركوعهاى نماز آيات ركن است، پس كم شدن يا زياد شدن عمدى يا اشتباهى آن نماز را باطل است.
نماز عيد فطر و قربان (مسأله 1469): نماز عيد فطر و قربان در زمان حضور امام (عليه السلام) واجب است، و بايد با جماعت خوانده شود، ولى در اين زمان كه حضرت ولى عصر عجل الله تعالى فرجه غائب هستند خواندن نماز عيد با جماعت يا فرادى مستحب مىباشد.
(مسأله 1470): وقت نماز عيد فطر و قربان از اول آفتاب روز عيد تا ظهر است.
(مسأله 1471): مستحب است نماز عيد قربان را پس از بالا آمدن آفتاب بخوانند، و در عيد فطر مستحب است پس از بالا آمدن آفتاب افطار كنند و به احتياط لازم زكات فطره را بدهند يا جدا نمايند، سپس نماز عيد را بخوانند.
(مسأله 1472): نماز عيد فطر و قربان دو ركعت است كه در ركعت اول پس از خواندن حمد و سوره، بايد پنج تكبير بگويد، و پس از هر تكبير يك قنوت بخواند، و پس از قنوت پنجم تكبير ديگرى بگويد و به ركوع رود، و دو سجده كند و برخيزد، و در ركعت دوم چهار تكبير بگويد و پس از هر تكبير قنوت بخواند، و تكبير پنجم را بگويد و به ركوع رود و پس از ركوع دو سجده كند و تشهد بخواند و نماز را سلام دهد.
(مسأله 1473): در قنوت نماز عيد فطر و قربان هر دعا و ذكرى بخواند