(مسأله 1456): اگر در وقت نماز يوميه، نماز آيات هم بر شخص واجب شود، چنانچه براى هر دو نماز وقت دارد، هر كدام را اول بخواند اشكال ندارد، و اگر وقت يكى از آن دو تنگ باشد اول همان را بخواند، و اگر وقت هر دو تنگ باشد، بايد اول نماز يوميه را بخواند.
(مسأله 1457): اگر در بين نماز يوميه بفهمد كه وقت نماز آيات تنگ است، چنانچه وقت نماز يوميه هم تنگ باشد، بايد آن را تمام كند سپس نماز آيات را بخواند، و اگر وقت نماز يوميه تنگ نباشد، بايد آن را بشكند و اول نماز آيات سپس نماز يوميه را بخواند.
(مسأله 1458): هر گاه بين نماز آيات بفهمد كه وقت نماز يوميه تنگ است، بايد نماز آيات را رها كند و مشغول نماز يوميه شود و پس از پايان نماز و پيش از انجام كارى كه نماز را به هم بزند، بقيه نماز آيات را از همانجا كه رها كرده بخواند.
(مسأله 1459): اگر خورشيد يا ماه بگيرد يا رعد و برق و مانند آن اتفاق بيفتد و زن در حال حيض يا نفاس باشد، نماز آيات بر او واجب نيست و قضا هم ندارد، هر چند احتياط آن است كه پس از پاك شدن و غسل كردن قضا نمايد، و اگر پس از پاك شدن و پيش از غسل اتفاق افتاد احتياط لازم آن است كه قضا كند.
كيفيت نماز آيات (مسأله 1460): نماز آيات دو ركعت است و در هر ركعت پنج ركوع دارد، بدين ترتيب كه نمازگزار پس از نيت، تكبير بگويد و يك حمد و يك سوره تمام بخواند و به ركوع رود، و سر از ركوع بردارد، و دوباره يك حمد و يك سوره بخواند و باز به ركوع رود تا پنج مرتبه، و پس از بلند شدن از ركوع پنجم دو سجده نمايد و برخيزد، و ركعت دوم را هم مانند ركعت اول بجا آورد و تشهد بخواند و سلام دهد.