(مسأله 411): اگر هنگام جريان داشتن خون استحاضه براى او ضرر ندارد پيش از غسل و پس از آن از در آمدن خون جلوگيرى نمايد، و چنانچه كوتاهى كند و خون بيرون آيد، بايد دوباره غسل كند، و اگر نماز هم خوانده دوباره بخواند.
(مسأله 412): اگر هنگام غسل، خون قطع نشود غسل صحيح است، ولى اگر در بين غسل، استحاضه متوسطه كثيره شود، بايد غسل را از سر بگيرد.
(مسأله 413): احتياط واجب آن است كه مستحاضه در تمام روزى كه روزه است به مقدارى كه بتواند از در آمدن خون جلوگيرى كند.
(مسأله 414): روزه مستحاضه كثيره در صورتى صحيح است كه براى نماز مغرب و عشاى شبى كه مىخواهد فردايش را روزه بگيرد غسل كند، و نيز در روز غسلهائى را كه براى نمازهاى روز واجب است و غسل نماز مغرب و عشاى روزى را كه روزه گرفته است انجام دهد. و بنابر احتياط واجب مستحاضه متوسطه بايد غسل فجر را انجام دهد تا روزه اش صحيح باشد. و چنانچه مستحاضه كثيره براى نماز مغرب و عشا غسل نكند، اگر نزديك اذان صبح به مقدار فاصله خواندن نافله صبح، غسل نمايد، سپس براى نماز ظهر و عصر و نماز مغرب آن روز غسل كند روزه اش صحيح است.
(مسأله 415): اگر پس از نماز عصر مستحاضه شود و تا غروب غسل نكند، روزه اش صحيح است، ولى بنابر احتياط واجب بايد براى نماز مغرب و عشا غسل كند.
(مسأله 416): اگر استحاضه قليله پيش از نماز متوسطه يا كثيره شود بايد وظيفه متوسطه يا كثيره را انجام دهد، و اگر استحاضه متوسطه كثيره شود، بايد وظيفه استحاضه كثيره را انجام دهد، و چنانچه براى استحاضه متوسطه غسل كرده باشد فايده ندارد، و بايد دوباره براى كثيره غسل كند.
(مسأله 417): اگر بين نماز استحاضه متوسطه كثيره شود بايد نماز را بشكند، و اول وضو گرفته سپس براى استحاضه كثيره غسل كند، و وظايف ديگر آن را انجام دهد و همان نماز را بخواند، و اگر براى غسل وقت نيست بايد وضو