كافى است، و بهتر است كه گودالى در ته آن بكنند تا آبها در آن جمع شود و بيرون بياورند سپس آن گودال را با خاك پاك پر كنند.
(مسأله 158): چيز نجسى كه يك بار در آب كر يا جارى فرو رود و آب به همه جاهاى نجس آن برسد، پاك مىشود، و در فرش و لباس و مانند اينها فشار دادن يا مانند آن مثل پا ماليدن يا لگد كردن لازم است. و چنانچه لباس و مانند آن متنجس به بول باشد در آب كر بنابر احتياط مستحب دو مرتبه شسته شود.
(مسأله 159): چيزى كه به بول نجس شده را مىتوان با آب قليل آب كشيد، به اين صورت كه يك بار آب روى آن بريزند و از آن جدا شود، سپس اگر بول در آن نمانده باشد بنابر احتياط دو بار ديگر كه آب روى آن بريزند پاك مىشود، ولى لباس و فرش و مانند آن را بايد پس از هر بار شستن فشار دهند تا غساله آن بيرون آيد. غساله آبى است كه هنگام شستن و پس از آن از چيز شسته شده، خود به خود يا با فشار دادن مىريزد.
(مسأله 160): چيزى كه به بول پسر يا دختر شيرخوارى كه غذا خور نشده و شير خوك و زن كافره نخورده نجس شود، اگر يك بار آب روى آن ريخته شود و به همه جاهاى نجس آن برسد پاك مىشود; هر چند احتياط مستحب آن است كه يك بار ديگر هم آب روى آن بريزند، و در لباس و فرش و مانند آن فشار لازم نيست.
(مسأله 161): چيزى كه به غير بول نجس شده، چنانچه با بر طرف كردن نجاست يك مرتبه آب روى آن ريخته و از آن جدا شود پاك مىگردد، ولى لباس و مانند آن بايد فشار داده شود تا غساله آن بيرون آيد.
(مسأله 162): اگر حصير نجس را كه با نخ بافته شده بخواهند آب بكشند، بايد هر جور كه ممكن است - هر چند به لگد كردن باشد - فشار دهند تا غساله نخ جدا شود; و اگر به بول نجس شده دو مرتبه با آب قليل و با غير آن يك مرتبه بشويند.
(مسأله 163): اگر ظاهر گندم و برنج و صابون و مانند اينها نجس شود، به