آن در مسألهء " 1488 " بيان شده است.
مسأله 1441 - اگر امام مرد و مأموم زن باشد، چنانچه بين آن زن و امام، يا بين آن زن و مأموم ديگرى كه مرد است و زن به واسطهء او به امام متصل شده است پرده و مانند آن فاصله باشد، اشكال ندارد.
مسأله 1442 - اگر بعد از شروع به نماز جماعت بين مأموم و امام، يا بين مأموم و كسى كه مأموم به واسطهء او متصل به امام است پرده يا چيز ديگرى حايل شود، جماعت باطل و نمازش فرادى مى شود، و بايد به وظيفهء منفرد عمل نمايد.
مسأله 1443 - اقوى آن است كه بين جاى سجده ء مأموم و جاى ايستادن امام بيش از اندازه اى كه به يك قدم بلند طى مى شود فاصله نباشد، و همچنين است اگر انسان به واسطه مأمومى كه جلوى او ايستاده به امام متصل باشد، و احتياط مستحب آن است كه جاى سجده ء مأموم با جاى كسى كه جلوى او ايستاده فاصله نداشته باشد.
مسأله 1444 - اگر مأموم به واسطهء كسى كه طرف راست يا چپ او اقتدا كرده به امام متصل باشد، و از جلو به امام متصل نباشد، بنابر احتياط واجب بايد با كسى كه در طرف راست يا چپ او اقتدا كرده بيشتر از اندازه اى كه به يك قدم بلند طى مى شود فاصله نداشته باشد.
مسأله 1445 - اگر در نماز بين مأموم و امام، يا بين مأموم و مأمومى كه جلوى او ايستاده بيشتر از اندازه اى كه به يك قدم بلند طى مى شود فاصله پيدا شود جماعت باطل، و بايد قصد انفراد كند، و نماز را فرادى بخواند، و همچنين است بنابر احتياط واجب اگر بين مأموم و مأمومى كه از طرف راست يا چپ واسطهء اتصال است اين فاصله پيدا بشود.
مسأله 1446 - اگر نماز همهء كسانى كه در صف جلو هستند تمام شود، چنانچه فاصلهء بين كسانى كه در صف بعد هستند با كسانى كه در صف جلوتر از كسانى كه نمازشان تمام شده، كمتر يا به اندازه اى كه به يك قدم بلند طى مى شود باشد و فورا صفى كه نمازشان تمام شده براى نماز ديگرى به امام اقتدا كنند، جماعت