مسأله 639 - مستحب است انسان در مرگ خويشان مخصوصا در مرگ فرزند صبر كند، و هر وقت ميت را ياد مى كند (انا لله وانا اليه راجعون) بگويد و براى ميت قرآن بخواند، و قبر را محكم بسازد كه زود خراب نشود، و سر قبر پدر و مادر از خداوند حاجت بخواهد.
مسأله 640 - خراشيدن صورت و بدن و به خود لطمه زدن در مرگ كسى، در صورتى كه ضرر معتنا بهى داشته باشد جايز نيست، هر چند احوط ترك آن است.
مسأله 641 - بنابر احتياط واجب پاره كردن يقه در مرگ غير پدر و برادر جايز نيست، ولى در مصيبت پدر و برادر مانعى ندارد.
مسأله 642 - اگر زن در عزاى ميت صورت خود را بخراشد و خونين كند، يا موى خود را بكند - بنابر احتياط مستحب - يك بنده آزاد كند، يا ده فقير را طعام دهد و يا بپوشاند، و همچنين است اگر مرد در مرگ زن يا فرزند يقه يا لباس خود را پاره كند.
مسأله 643 - احتياط مستحب آن است كه در گريهء بر ميت صدا را خيلى بلند نكنند.
نماز وحشت مسأله 644 - مستحب است در شب اول قبر، دو ركعت نماز وحشت براى ميت بخوانند، و دستور آن اين است كه در ركعت اول بعد از حمد يك مرتبه آية الكرسى و در ركعت دوم بعد از حمد ده مرتبه سوره ء انا انزلناه را بخوانند، و بعد از سلام نماز بگويند: (اللهم صل على محمد وال محمد وابعث ثوابها الى قبر فلان) و به جاى كلمهء فلان اسم ميت را بگويند.
مسأله 645 - نماز وحشت را در هر موقع از شب اول قبر مى شود خواند ولى بهتر است در اول شب بعد از نماز عشاء خوانده شود.
مسأله 646 - اگر بخواهند ميت را به شهر دورى ببرند، يا به جهت ديگرى دفن او تأخير بيفتد، بايد نماز وحشت را تا شب اول قبر او تأخير بيندازند.