بخواند، و چنانچه به دستورى كه در اين صورت بيان شد رفتار نكند، نمازش باطل است.
مسأله 1013 - احتياط واجب آن است كه در نماز وقف به حركت ننمايد، و معناى وقف به حركت آن است كه زير يا زبر يا پيش آخر كلمه اى را بگويد و بين آن كلمه و كلمهء بعدش فاصله دهد، مثلا بگويد: (الرحمن الرحيم) و ميم (الرحيم) را زير بدهد و بعد قدرى فاصله دهد و بگويد: (مالك يوم الدين).
و احتياط مستحب آن است كه وصل به سكون ننمايد، و معناى وصل به سكون آن است كه زير يا زبر يا پيش آخر كلمه اى را نگويد، و آن كلمه را به كلمهء بعد بچسباند، مثل آن كه بگويد: (الرحمن الرحيم) و ميم (الرحيم) را زير ندهد، و بدون فاصله (مالك يوم الدين) را بگويد.
مسأله 1014 - در ركعت سوم و چهارم نماز مى تواند فقط يك حمد بخواند، يا يك مرتبه تسبيحات اربعه بگويد، يعنى يك مرتبه بگويد: (سبحان الله والحمد لله ولا إله الا الله والله اكبر) و بهتر آن است كه سه مرتبه بگويد، و مى تواند در يك ركعت حمد و در ركعت ديگر تسبيحات بگويد، و بهتر است در هر دو ركعت تسبيحات بخواند.
مسأله 1015 - در تنگى وقت بايد تسبيحات اربعه را يك مرتبه بگويد.
مسأله 1016 - بر مرد و زن واجب است كه در ركعت سوم و چهارم نماز حمد يا تسبيحات را آهسته بخوانند.
مسأله 1017 - اگر در ركعت سوم و چهارم حمد بخواند، بنابر احتياط واجب بايد (بسم الله) آن را هم آهسته بخواند.
مسأله 1018 - كسى كه نمى تواند تسبيحات را ياد بگيرد يا درست بخواند ولى مى تواند حمد را درست بخواند، بايد در ركعت سوم و چهارم حمد بخواند.
مسأله 1019 - اگر در دو ركعت اول نماز به خيال اين كه دو ركعت آخر است تسبيحات بگويد، چنانچه پيش از ركوع بفهمد بايد حمد و سوره را بخواند، و اگر در ركوع يا بعد از آن بفهمد، نمازش صحيح است.