مسأله 1531 - مستحب است نماز عيد را در صحرا بخوانند، ولى در مكه مستحب است در مسجد الحرام خوانده شود.
مسأله 1532 - مستحب است امام جماعت و مأموم پيش از نماز غسل كند، و عمامهء سفيدى از پنبه بر سر بگذارد كه يك طرف آن را بر سينه اش و طرف ديگر را بين دو كتفش بيندازد، و پياده و پا برهنه و با وقار به نماز عيد برود.
مسأله 1533 - مستحب است در نماز عيد بر زمين سجده كنند، و در حال گفتن تكبيرها دستها را بلند كنند، و امام جماعت قرائت را بلند بخواند.
مسأله 1534 - مستحب است بعد از نماز مغرب و عشاء شب عيد فطر و بعد از نماز صبح آن و بعد از نماز عيد فطر، اين تكبيرها را بگويد: " الله اكبر، الله اكبر، لا إله الا الله والله اكبر، الله اكبر و لله الحمد، الله اكبر على ما هدانا ".
مسأله 1545 - مستحب است انسان در عيد قربان بعد از ده نماز، كه اول آنها نماز ظهر روز عيد و آخر آنها نماز صبح روز دوازدهم است، تكبيرهايى را كه در مسألهء پيش گذشت بگويد، و بعد از آن بگويد: " الله اكبر على ما رزقنا من بهيمة الانعام و الحمد لله على ما ابلانا " ولى اگر عيد قربان را در منى باشد مستحب است بعد از پانزده نماز، كه اول آنها نماز ظهر روز عيد و آخر آنها نماز صبح روز سيزدهم ذى حجه است، اين تكبيرها را بگويد.
مسأله 1536 - احتياط مستحب آن است كه زنها از رفتن به نماز عيد خوددارى كنند، ولى اين احتياط براى زنهاى پير نيست.
مسأله 1537 - در نماز عيد هم - مثل نمازهاى ديگر - مأموم بايد غير از حمد و سوره، چيزهاى ديگر نماز را خودش بخواند.
مسأله 1538 - اگر مأموم موقعى برسد كه امام مقدارى از تكبيرها را گفته، بعد از آن كه امام به ركوع رفت بايد آنچه از تكبيرها و قنوتها را كه با امام نگفته خودش بگويد و خود را به ركوع امام برساند، و اگر در هر قنوت يك " سبحان الله " يا يك " الحمد لله " بگويد كافيست.
مسأله 1539 - اگر در نماز عيد موقعى برسد كه امام در ركوع است، مى تواند نيت