نماز ديگر هم براى زلزله بخواند.
مسأله 1501 - كسى كه قضاى چند نماز آيات بر او واجب است، چه همهء آنها براى يك چيز واجب شده باشد - مثل آن كه سه مرتبه خورشيد گرفته و نماز آنها را نخوانده است - چه براى چند چيز باشد - مثل خورشيد گرفتن و ماه گرفتن - موقعى كه قضاى آنها را مى خواند، لازم نيست معين كند كه براى كدام يك از آنهاست، هر چند احتياط مستحب آن است كه معين نمايد اگر چه به تعيين اجمالى، مثل آن كه نيت كند اول نماز آيات يا دوم نماز آياتى كه بر من واجب شده قضاى آن را به جا مى آورم.
مسأله 1502 - چيزهايى كه نماز آيات براى آنها واجب است، در هر جايى اتفاق بيفتد، فقط مردم همان جا بايد نماز آيات بخوانند، و بر مردم جاهاى ديگر واجب نيست.
مسأله 1503 - وقت نماز آيات در كسوف و خسوف، از زمانى است كه خورشيد يا ماه شروع به گرفتن مى كند تا زمانى كه تمام قرص باز نشده، و احتياط مستحب آن است كه به قدرى تأخير نيندازد كه شروع به باز شدن كند، بلكه مستحب است هنگام شروع به گرفتن نماز را بخواند.
مسأله 1504 - اگر خواندن نماز آيات را به قدرى تأخير بيندازد كه آفتاب يا ماه شروع به باز شدن كند ادا است، ولى اگر بعد از باز شدن تمام آن نماز بخواند قضا است.
مسأله 1505 - اگر مدت گرفتن خورشيد يا ماه به اندازه ء خواندن يك ركعت نماز يا كمتر باشد، نماز آيات واجب و ادا است، و همچنين است اگر مدت گرفتن آنها بيشتر باشد ولى انسان نماز را نخواند تا به اندازه ء خواندن يك ركعت يا كمتر از آن به آخر وقت مانده باشد.
مسأله 1506 - موقعى كه زلزله ورعد و برق و مانند اينها اتفاق مى افتد - چنانچه گذشت - بايد نماز آيات بخواند، و بايد به اندازه اى كه عرفا تأخير گفته مى شود نماز را عقب نيندازد، و در صورت تأخير نماز را به جا آورد و بنابر احتياط