مى تواند با همان تيمم نماز بخواند، و در غير اين صورت محل اشكال است.
مسأله 722 - كسى كه وظيفه اش تيمم است، اگر مأيوس باشد از زوال عذر تا آخر وقت، در وسعت وقت مى تواند با تيمم نماز بخواند، ولى اگر مأيوس نباشد بايد صبر كند، اگر عذر بر طرف شد با وضو يا غسل نماز بخواند، و اگر نه در تنگى وقت با تيمم نماز را به جا آورد.
مسأله 723 - كسى كه نمى تواند وضو بگيرد يا غسل كند، اگر يقين يا اطمينان دارد كه عذرش بر طرف مى شود، نمى تواند نمازهاى قضاى خود را با تيمم بخواند، و اگر نه مى تواند، ولى اگر بعد عذرش بر طرف شد بايد دوباره آنها را با وضو يا غسل به جا آورد.
مسأله 724 - كسى كه نمى تواند وضو بگيرد يا غسل كند، نافله هايى را كه وقت معين دارد در صورتى كه مأيوس باشد از زوال عذر تا آخر وقت، مى تواند با تيمم بخواند، و اگر مأيوس نباشد، احتياط واجب آن است كه آنها را در آخر وقتشان به جا آورد.
مسأله 725 - كسى كه وظيفه اش - بنابر احتياط واجب - جمع بين غسل جبيره اى و تيمم است، اگر بعد از غسل و تيمم نماز بخواند و بعد از نماز حدث اصغرى از او سر بزند - مثل آن كه بول كند - براى نمازهاى بعد بدل از غسل - احتياطا - تيمم كند و وضو هم بگيرد، و چنانچه حدث پيش از نماز باشد، براى آن نماز نيز وضو گرفته و تيمم نمايد.
مسأله 726 - اگر به واسطهء نداشتن آب يا عذر ديگرى تيمم كند، بعد از بر طرف شدن عذر تيمم او باطل مى شود.
مسأله 727 - چيزهايى كه وضو را باطل مى كند تيمم بدل از وضو را هم باطل مى كند، و چيزهايى كه غسل را باطل مى نمايد، تيمم بدل از غسل را هم باطل مى نمايد.
مسأله 728 - كسى كه نمى تواند غسل كند، اگر چند غسل بر او واجب باشد، در صورتى كه يكى از آنها غسل جنابت باشد يك تيمم بدل از غسل جنابت براى