نباشد اشكال ندارد.
مسأله 605 - نمازگزار بايد از ميت دور نباشد، ولى كسى كه نماز ميت را به جماعت مى خواند، اگر از ميت دور باشد، چنانچه صف ها به يكديگر متصل باشند اشكال ندارد.
مسأله 606 - نمازگزار بايد مقابل ميت بايستد، ولى اگر نماز به جماعت خوانده شود وصف جماعت از دو طرف ميت بگذرد، نماز كسانى كه مقابل ميت نيستند اشكال ندارد.
مسأله 607 - بين ميت و نماز گزار بايد پرده و يا ديوار يا چيزى مانند اينها نباشد، ولى اگر ميت در تابوت و مانند آن باشد اشكال ندارد.
مسأله 608 - در وقت خواندن نماز بايد عورت ميت پوشيده باشد، و اگر كفن كردن او ممكن نيست، بايد عورتش را اگر چه با تخته و آجر و مانند اينها باشد بپوشانند.
مسأله 609 - كسى كه نماز ميت را مى خواند بايد مؤمن باشد، و نماز غير بالغ هر چند صحيح است، ولى مجزى از نماز بالغين نيست، و بايد ايستاده و با قصد قربت و اخلاص بخواند، و در موقع نيت ميت را معين كند، مثلا نيت كند: نماز مى خوانم بر اين ميت قربة الى الله.
مسأله 610 - اگر كسى نباشد كه بتواند نماز ميت را ايستاده بخواند، مى شود نشسته بر او نماز خواند.
مسأله 611 - اگر ميت وصيت كرده باشد كه شخص معينى بر او نماز بخواند، احتياط مستحب آن است كه آن شخص از ولى ميت اجازه بگيرد، و ولى ميت هم اجازه بدهد.
مسأله 612 - جايز است بر ميت چند مرتبه نماز بخوانند.
مسأله 613 - اگر ميت را عمدا يا از روى فراموشى يا به جهت عذرى بدون نماز دفن كنند، تا وقتى كه جسد او از هم نپاشيده واجب است با شرطهايى كه براى نماز ميت ذكر شد به قبرش نماز بخوانند، و همچنين در صورتى كه نمازى كه بر او خوانده شده باطل بوده است.