موى خود را به موى ميت برساند، در صورتى كه مو به قدرى باشد كه تابع بدن محسوب شود، بنابر احتياط غسل واجب است.
مسأله 530 - براى مس بچهء مرده حتى بچهء سقط شده اى كه چهار ماه او تمام شده، غسل مس ميت واجب است، و براى مس بچهء سقط شده اى كه از چهار ماه كمتر دارد، غسل واجب نمى باشد، مگر اين كه روح دميده شده باشد، بنابراين اگر بچهء چهار ماهه اى مرده به دنيا بيايد و بدنش سرد شده باشد و با ظاهر بدن مادر تماس پيدا كند، مادر او بايد غسل مس ميت كند.
مسأله 531 - بچه اى كه بعد از مردن مادر و سرد شدن بدنش به دنيا مى آيد، چنانچه با ظاهر بدن مادر تماس پيدا كرده باشد، بعد از بلوغ واجب است غسل مس ميت كند.
مسأله 532 - اگر انسان ميتى را كه سه غسل او كاملا تمام شده مس نمايد، غسل بر او واجب نمى شود، ولى اگر پيش از آن كه غسل سوم تمام شود جايى از بدن او را مس كند، اگر چه غسل سوم آن جا تمام شده باشد، بايد غسل مس ميت نمايد.
مسأله 533 - اگر ديوانه يا بچهء نابالغى ميت را مس كند، بعد از آن كه آن ديوانه عاقل يا بچه بالغ شد بايد غسل مس ميت نمايد، و در صورتى كه بچه مميز باشد و غسل مس ميت نمايد، غسلش صحيح است.
مسأله 534 - اگر از بدن مرده اى كه غسلش نداده اند، قسمتى كه داراى استخوان است جدا شود و پيش از آن كه قسمت جدا شده را غسل دهند انسان آن را مس نمايد، بنابر احتياط بايد غسل مس ميت كند، ولى اگر قسمتى كه جدا شده استخوان نداشته باشد، براى مس آن غسل واجب نيست، و اما اگر از بدن زنده جدا شود هر چند داراى استخوان باشد، مس آن غسل ندارد.
مسأله 535 - براى مس استخوانى كه گوشت ندارد و آن را غسل نداده اند - چه از مرده جدا شده باشد و چه از زنده - غسل واجب نيست، و همچنين است براى مس دندانى كه از مرده يا زنده جدا شده باشد.
مسأله 536 - غسل مس ميت را بايد مثل غسل جنابت انجام داد، و كسى كه غسل