وظيفه اش تيمم بدل از غسل است بدون تيمم نماز نخواند.
(519) نماز خواندن زن بر ميت با شرايطش مجزى است و از ديگران ساقط مىشود.
(520) كسى كه به ميت نماز مىخواند، بايد رو به قبله باشد و نيز واجب است ميت را مقابل او به پشت بخوابانند، به طورى كه سر او به طرف راست نمازگزار و پاى او به طرف چپ نمازگزار باشد.
(521) مكان نمازگزار نبايد از جاى ميت به قدرى پست تر يا بلند تر باشد كه عرفا نماز بر اين ميت صدق نكند، ولى پستى و بلندى مختصر اشكال ندارد.
(522) نمازگزار نبايد به قدرى از ميت دور باشد كه عرفا نماز بر اين ميت صدق نكند، ولى كسى كه نماز ميت را به جماعت مىخواند، اگر از ميت دور باشد، چنانچه صف ها به يكديگر متصل باشند اشكال ندارد.
(523) نمازگزار بايد مقابل ميت بايستد، ولى اگر نماز به جماعت خوانده شود وصف جماعت از دو طرف ميت بگذرد، نماز كسانى كه مقابل ميت نيستند اشكال ندارد.
(524) اگر كسى موقعى به نماز جماعت ميت رسيد كه بعضى از تكبيرات آن خوانده شده، مىتواند اقتدا كند ولى بايد در هر تكبير به وظيفه خود عمل كند، يعنى دعاى مربوط به همان تكبير را خودش بخواند و بعد از فراغ امام بقيه تكبيرات را تمام كند.
(525) بين ميت و نماز گزار، نبايد پرده و ديوار يا چيزى مانند اينها باشد، به طورى كه نماز بر آن ميت عرفا صدق نكند، ولى اگر ميت در تابوت و مانند آن باشد اشكال ندارد.
(526) در وقت خواندن نماز، بايد عورت ميت پوشيده باشد و اگر كفن كردن او ممكن نيست، بايد عورتش را، اگر چه با تخته و آجر و مانند اينها باشد، بپوشانند.
(527) نماز ميت را بايد ايستاده و با قصد قربت بخواند، و در موقع نيت ميت را معين كند، مثلا نيت كند نماز مىخوانم بر اين ميت قربة الى الله.