و در قنوت آن بگويند:
" اللهم اني أسئلك به مفاتح الغيب التي لا يعلمها الا أنت أن تصلى على محمد و آل محمد وان تفعل بي... سپس حاجت هاى خود را ذكر كنند وبعد بگويند: اللهم أنت ولى نعمتي والقادر على طلبتي تعلم حاجتي فأسألك بحق محمد وآل محمد عليه وعليهم السلام لما قضيتها لي " " قبله " (650) خانه كعبه كه در مكه معظمه مىباشد قبله است، و بايد رو به روى آن نماز خواند و همين قدر كه گمان بكند رو به روى قبله است و گمان او عقلايى باشد كافى است اگر چه در صورت امكان، احتياط مستحب در تحصيل علم و يا اطمينان به قبله است و هم چنين اگر بتواند گمان قويترى پيدا كند در صورتى كه مشكل نباشد احتياط مستحب در تحصيل آن است.
(651) نماز احتياط و سجده و تشهد فراموش شده را بايد رو به قبله بجا آورد.
(652) نماز مستحبى را مىشود در حال راه رفتن و سوارى و در كشتى خواند و اگر انسان در اين دو حال، نماز مستحبى بخواند، لازم نيست رو به قبله باشد حتى در تكبيرة الاحرام بنا بر اظهر، گرچه احتياط مستحب اين است كه موقع گفتن تكبيرة الاحرام و بلكه در بقيه نماز نيز رو به قبله باشد. ولى در حال كار كردن در منزل على الاحوط قبله بايد در نماز مستحبى مراعات شود.
(653) نماز واجب را هنگام ناچارى و وقتى كه ضرورتى از پياده شدن جلوگيرى كند مىتواند در حال سوارى بخواند ولى اگر كسى مىداند كه در آخر وقت مىتواند بدون اين كه دچار سختى شود نمازش را در حال استقرار بجا آورد بنابر اظهر واجب است نماز را تأخير بيندازد.
(654) كسى كه مىخواهد نماز بخواند، مىتواند به گفته دو شاهد عادل كه از روى نشانه هاى حسى شهادت مىدهند يا به قول كسى كه از روى قاعده علمى قبله را مىشناسد و مورد اطمينان است عمل كند و مى تواند به گمانى كه از محراب