روى هم كمتر از يك درهم بأشد نماز خواندن با آن اشكال ندارد.
(مسأله 853) خونى كه به لباس بي آستر بريزد و به پشت آن برسد، يك خون حساب مىشود، ولى اگر پشت آن جداگانه خون آلود شود، در صورتي كه به هم نرسد بايد هر كدام را جدا حساب نمود، پس اگر خونى كه در پشت و روى لباس است روى هم كمتر از درهم بأشد، نماز با آن صحيح، و اگر بيشتر بأشد، نماز با آن باطل است و در صورتي كه به هم برسند بنابر احتياط همين حكم را دارند.
(مسأله 854) اگر خون روى لباسى كه آستر دارد بريزد و به آستر آن برسد، يا به آستر بريزد و روى لباس خونى شود، بايد هر كدام را جدا حساب نمود، پس اگر خون روى لباس و آستر كمتر از درهم بأشد، نماز با آن صحيح و اگر بيشتر بأشد نماز با آن باطل است.
(مسأله 855) اگر خون بدن يا لباس كمتر از درهم بأشد، و رطوبتى به آن برسد كه أطراف را آلوده كند، نماز با آن باطل است، اگر چه خون و رطوبتى كه به آن رسيده به اندازه درهم نباشد، ولى اگر رطوبت فقط به خون برسد و أطراف را آلوده نكند، ظاهر أين است كه نماز خواندن با آن اشكال ندارد.
(مسأله 856) اگر بدن يا لباس خونى نشود، ولى به واسطه رسيدن با رطوبت به خون نجس شود، اگر چه مقداري كه نجس شده كمتر از درهم بأشد، نمىشود با آن نماز خواند.
(مسأله 857) اگر خونى كه در بدن يا لباس است كمتر از درهم بأشد، و نجاست ديگرى به آن برسد، مثلا يك قطره بول روى آن بريزد، در صورتي كه به بدن يا لباس برسد نماز خواندن با آن جايز نيست.
(مسأله 858) اگر لباسهاى كوچك نمازگزار، مثل عرقچين و جوراب كه نمىشود با آنها عورت را پوشانيد نجس بأشد، چنانچه از مردار و حيوان حرام گوشت درست نشده بأشد، نماز با آنها صحيح است، و نيز اگر با انگشترى نجس نماز بخواند اشكال ندارد.