(مسأله 735) اگر پيش از خواندن نماز مغرب، سهوا مشغول نماز عشا شود و در بين نماز بفهمد كه اشتباه كرده، چنانچه براى ركعت چهارم از جا بر نخاسته، بايد نيت را به نماز مغرب برگرداند، و نماز را تمام كند و بعد نماز عشا را بخواند، و اگر ركعت سوم را تمام كرده و براى ركعت چهارم از جا برخاسته احتياط واجب آن است كه نمازش را تمام كند و دوباره بعد از خواندن نماز مغرب نماز عشا را بجا آورد.
(مسأله 736) آخر وقت نماز عشا نصف شب است، و شب از أول غروب است تا أول طلوع فجر.
(مسأله 737) اگر نماز مغرب يا عشا را تا نصف شب نخواند، بايد تا قبل از اذان صبح بدون أين كه نيت ادا و قضا كند آن نماز را بجا آورد.
وقت نماز صبح (مسأله 738) وقت نماز صبح هنگام طلوع فجر صادق است و آن سفيده أي است كه در سر تا سر أفق از طرف مشرق ظاهر مىشود و سپس تدريجا بالا آمده و هوا روشن مىگردد، و آخر وقت نماز صبح زماني است كه آفتاب طلوع مىكند.
احكام وقت نماز (مسأله 739) موقعى انسان مىتواند مشغول نماز شود، كه يقين كند وقت داخل شده است، يا دو مرد عادل به داخل شدن وقت خبر دهند، بلكه به اذان شخصي كه وقت شناس و مورد اطمينان بأشد و هم چنين به بخبر أو به دخول وقت در صورتي كه موجب اطمينان شود مىتوان اكتفا نمود.
(مسأله 740) اگر به واسطه ابر يا غبار، نتواند در أول وقت نماز به داخل شدن وقت يقين كند، چنانچه گمان داشته بأشد كه وقت داخل شده بنابر احتياط واجب، نمىتواند مشغول نماز شود، همچنين در چيزهائى كه نسبت به شناختن وقت مانع شخصي بأشد مثل نابينائى و در زندان بودن، احتياط واجب آنست كه نماز را تأخير